Herkes onu istiyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Herkes onu istiyor!


UEFA Şampiyonlar Ligi'nde arka arkaya aldığı galibiyetlerle grubu 2. sırada tamamlayarak son 16 takım arasına kalmayı başaran Galatasaray'da gözler kuraya çevrildi! Aynı grupta yer aldıkları için Manchester United ile eşleşemeyecek olan sarı-kırmızılı ekibi 7 güçlü takım bekliyor.

Paris Saint Germain, Schalke, Malaga, Borussia Dortmund, Juventus, Bayern Münih ve Barcelona'dan biri ile son 8 mücadelesi vermeye hazırlanan sarı-kırmızılı ekibi büyük bir heyecan sardı.

TARAFTARDAN SCHALKE ÇILGINLIĞI


Galatasaray taraftarının internetteki 1 numaralı buluşma noktası olan Webaslan.com, "Galatasarayımızın rakibi kim olmalı?" şeklinde bir anket hazırladı.

95 bin 596 ziyaretçinin katıldığı anketten açık ara farkla Schalke 04 cevabı çıktı. Alman ekibini gözüne kestiren sarı-kırmızılı taraftarların 52 bin 214'ü 'Rakibimiz Schalke olsun' dedi.

Schalke'yi 15 bin 935 oyla Malaga takip ederken üçüncü sırada 8 bin 608 kişilik katılımla İtalyan temsilcisi Juventus yer aldı.

KİMDİR BU SCHALKE? KISACA...

Arsenal, Olympiakos ve Montpellier'in bulunduğu B Grubu'nda 3 beraberlik 3 de galibiyet alarak 12 puanı hanesine yazdıran Schalke, İngiliz ekibinin 2 puan önünde liderliğe tutundu. En farklı galibiyetine Emirates'de 2-0'lık skorla alan Schalke, ligde ise istediklerini gerçekleştiremedi.

Almanya Bundesliga'da 17 maç sonunda 25 puan toplayabilen Schalke, zirvedeki Bayern Münih'in 17 puan gerisinde 7. sırada bulunuyor. Teknik direktör Huub Stevens ile yollarını ayıran ekip, Devler Ligi'nde son 16'ya kalan takımlar arasında en sıkıntılı ekip olarak dikkat çekiyor

Klaas Jan Huntelaar, Kyriakos Papadopoulos, Jefferson Farfan ve Benedict Höwedes gibi yıldızlara sahip olan Schalke'nin en skorer oyuncusu Huntelaar...

Zaman zaman Galatasaray'ın da gündemine gelen Hollandalı yıldız; ligde 6, Avrupa'da ise 4 kez fileleri havalandırma başarısı gösterdi.
 


CABBAR

CABBAR

Üye
Gönlüm Barcelona'dan yana ama geçmek için biraz daha alt seviye takım olsa daha iyi olur.
 
  • Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
schalke tam bize göre yarı final görürsek süper olur
 
  • Beğen
Tepkiler: onurca06
CABBAR

CABBAR

Üye
Inşallah :)
 
onurca06

onurca06

Üye
Schalke çıkarsa tur atlama şansımız yüksek.
 
ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
schalkeyi yeneriz inşallah. :D büyük takımlarda birirleriyle eşleşti birbirlerini yesinler :D milan- barça :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt