Herkes Motorola Öldü Derken !..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Herkes Motorola Öldü Derken !..
Öldü sanılanlar daha uzun yaşar: Hep zor durumda olduğu konuşulan cep devinden şaşırtan haber...
Öldü sanılanlar daha uzun yaşar: İyice güçsüz hale gelen cep telefonu üreticisi Motorola üçüncü çeyreğe ait finansal sonuçlarını açıkladı. Basın açıklamasına göre Motorola, 12 milyon Dolar kar elde etti. Bu sonucun ortaya çıkmasında firma içi tasarruf planlarının büyük katkısı var. Zira ciro miktarı pek de iç açıcı değil: Ciro 5,45 milyar dolara düştü; yani önceki seneye göre yüzde 30,5 düşüş var. Tasfiye satışlarında da büyük miktarda düşüş var. Motorola Ekim 2008'de 24,4 milyon cep telefonu satmışken 2009'da bu sayı 13,6 milyona düştü. Böylece Motorola'nın dünya çapındaki pazar payı yüzde 4,7'ye düşüyor. İşin enteresan tarafı Motorola'nın 2010 yirminin üzerinde telefon duyurmuş olması. Ayrıca firmaya yeni bir finans yöneticisi alındı.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Enterasan

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bence çok kullanışsız.
Nokia'dan beni şaşırtacak bir telefon çıkartamadı henüz...

ivdg

ivdg

Üye
yok ya güzel telefon bende motorola k1 var ve memnunum.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
"Helle Moto"bir yere kadar.Kullanımıştım bir E365 Motorola bende:)Sevmiştim hoşuma gitmişti.Tabi o zamanlarda azımsanmayacak kalitede fotograflar çekiyordum.Birde hafıza kartı olsaydı 2MB hafıza ile idare ederdik:)

Symbiont

Üye
Hiçbir zaman MOTOROLA Sevmedim Sevmeyeceğim imkansız Aşk :kop:

sx1sever61

sx1sever61

Üye
motorola iyi telefon yapabilir ama bana hitap etmedi hiç bir zaman nokia da tabi....siemenciyiz ölümüne.....

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
motorola iyi telefon yapabilir ama bana hitap etmedi hiç bir zaman nokia da tabi....siemenciyiz ölümüne.....

SX1 çok tutuldu ama serisi gelmedi.Sonunda siemens mobil telefon piyasasından çekildi.BENQ-SİEMENS ortaklığıda tutmadı.Nokia saflarına katıldı biliyorum

A1234567A

A1234567A

Üye
motorolayı hiç sevmemişimdir zaten

haltie

haltie

Üye
Öldü sanılanlar daha uzun yaşar: Hep zor durumda olduğu konuşulan cep devinden şaşırtan haber...
Öldü sanılanlar daha uzun yaşar: İyice güçsüz hale gelen cep telefonu üreticisi Motorola üçüncü çeyreğe ait finansal sonuçlarını açıkladı. Basın açıklamasına göre Motorola, 12 milyon Dolar kar elde etti. Bu sonucun ortaya çıkmasında firma içi tasarruf planlarının büyük katkısı var. Zira ciro miktarı pek de iç açıcı değil: Ciro 5,45 milyar dolara düştü; yani önceki seneye göre yüzde 30,5 düşüş var. Tasfiye satışlarında da büyük miktarda düşüş var. Motorola Ekim 2008'de 24,4 milyon cep telefonu satmışken 2009'da bu sayı 13,6 milyona düştü. Böylece Motorola'nın dünya çapındaki pazar payı yüzde 4,7'ye düşüyor. İşin enteresan tarafı Motorola'nın 2010 yirminin üzerinde telefon duyurmuş olması. Ayrıca firmaya yeni bir finans yöneticisi alındı.
son çırpınışlar:aman2:

futbol123

futbol123

Üye
motorolayı kimse sevmior

fıstıkcı

Üye
sen oyle san dostum sadece bizim ülkemizde nokia fanatikliği var.birinde bi telefon gördümü herkez gidip ondan alıyo.çok özenti bir toplumuz kendimiz telefonları arastırmak yerine kulaktan dolma haberlele telefonları kötülüyoruz begenmiyoruz bu kafayla gidersek nokia dısında hiçbir telefon markası ülkemize modellerini getirmeyecek

uyduruk57

uyduruk57

Üye
bence motorolanın batmasının sebebi telefonculuğu önemseyip kaliteli malzeme ve kaliteli işçilikle üretilen ürünler sunmasıdır. 4 yıldır v3i kullanıyorum telefonu kaç defa düşürdüm hala sapasağlam. daha öncesinde de motorola kullanıyordum. bence telefon yapmak sadece kolay menü yapmaktan ibaret değildir...

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
Valla aynen ne kadar çok çeşit olursa o kadar iyi rekabet ortamı bize yarar Gerçekten türkiye de çok fazla nokia kullanan var.Ama bugün sınıfta bi arkadaşaım ıphone 3g aldı bence ıphone da çok fazla yaygınlaşmaya başladı gibime geliyor

Sehzade

Üye
bence turkiyede tek tutulmuyor... diger ulkelerde belki baya populerdir:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt