FatoŞ Üye jackalmami' Alıntı: Takıla takıla ayağın incinir, dikkat et Bende seni seviyorum kardeşim ; Takıl bana hayatını yaşa Genişletmek için tıkla ... Aman Yakılma İsmaill
jackalmami' Alıntı: Takıla takıla ayağın incinir, dikkat et Bende seni seviyorum kardeşim ; Takıl bana hayatını yaşa Genişletmek için tıkla ... Aman Yakılma İsmaill
cukuleaks Üye jackalmami' Alıntı: Takıla takıla ayağın incinir, dikkat et Genişletmek için tıkla ... Ben takıla takıla o ayağı çürütmeyeyim Sen dedin takıl diye - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: ne oluyo yav burda - - - Eklendi - - - bende sol taraftayım Genişletmek için tıkla ... Ben sağa bakmıştım ozur dilerim abi
jackalmami' Alıntı: Takıla takıla ayağın incinir, dikkat et Genişletmek için tıkla ... Ben takıla takıla o ayağı çürütmeyeyim Sen dedin takıl diye - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: ne oluyo yav burda - - - Eklendi - - - bende sol taraftayım Genişletmek için tıkla ... Ben sağa bakmıştım ozur dilerim abi
cukuleaks Üye x-scarface' Alıntı: orda ki olayı sen anlamadın aslanım Genişletmek için tıkla ... Anladım abi
SheFy Üye bak o zamanlar bile mutsuzum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bak o zamanlar bile mutsuzum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
FatoŞ Üye patronus' Alıntı: Yayınlayayım mı? Al ben atayım Genişletmek için tıkla ... oy Oy Ne Kadam Tatlı Çıkmışş
patronus' Alıntı: Yayınlayayım mı? Al ben atayım Genişletmek için tıkla ... oy Oy Ne Kadam Tatlı Çıkmışş