Herkes Kendi Telefonunu Tanıtsın :)

Sponsorlu Bağlantılar

ArAp-YMN

ArAp-YMN

Üye
Tek Kelime Harika :alkis

Marka / Model

Marka Nokia Model 5700 Form faktör Candybar Renk Black, Green, Red
Şebeke

GSM şebeke EDGE, GPRS, GSM, WCDMA Servis 850, 900, 1800, 1900
Bağlantılar

Bluetooth v2.0 with A2DP Kızılötesi Evet Wi-Fi(WLAN) Hayır USB Evet Faks / Veri Hayır
Ekran

Ana ekran Color TFT Renkli ekran 16.000.000 renkler Boyutlar 33.48x44.64 mm. Çözünürlük 240x320 piksel Dış ekran Hayır
Bellek

Dahili bellek 128MB Harici bellek 2GB Bellek Kartı yuvaları 1 Bellek kartı tipleri MicroSD
Temel özellikler

Pil Lithium Ion 900 mAh Bekleme süresi 288 Saat Konuşma süresi 3.5 Saat
Arama

Tireşim Evet Foto ID Evet Melodiler AAC, MP3, Polyfone, Realtone / Truetone
Kamera

Kamera Evet Megapiksel 2.0 megapiksel Maks. fotoğraf çözünürlüğü 1600x1200 piksel Dijital zum 4x Optik zum Hayır Otomatik netleme Hayır Flaş Evet Video kayıt Evet İkinci (dahili) kamera Hayır
SMS Evet MMS Evet T9 metin girişi Evet E-posta Evet HTML tarayıcı Evet
Multimedya

FM radyo çalar Hayır Java desteği Evet Ses çalar AAC, MP3, WMA Video oynatma 3GP, MPEG4
Özellikler

Melodi ekleme Evet Ajanda fonksiyonları Calculator, Calendar, Reminders, Currency convertor Görüntülü görüşme Evet Diğer özellikler Voice recognition, Voice memo, Built-in Handsfree, Visual radio
Format

Ağırlık 115 g. Boyutlar (Y x G x D) 108x50x17.3 mm.

gsmelih

gsmelih

Üye
benimde 6600 var :)

sukruon

sukruon

Üye
şimdi buraya N70 in çzelliklerini yazamam.

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
neden yazamazsın iki kelime yazmak klavye aşındırmaz dimi :oke:

6680

6680

Üye
n 95 kullanıyorum yazacak bır sey bulamıyorum yok yok

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
n95 çok büyük ya en 95 8gb daha güzel tasarım açısından daha ince daha görsel bi telefon ama özellik konusunda her ikiside güzel tabii bnm de bi n95 im olsun isterdim :D hadi arkadaşlar daha canlı bu forumda onbinlerce üye var herkes telefon sahibi sizde tanıtın mesajlar 6 sf oldu ama daha msj yazmamış bir sürü üye var çekinmeyin 3310 bile olsa sizde tanıtın telefonunuzu...

systemiduman

Üye
bendede sony ericcson k750i var 1 senedir kullanıorum.ve çok memnunum.ilkçıktııda brz pahalı olsada şu anda 350-375 ytl falan 0 ı. gelelim özelliklerine 2mp 4x digital zoom ve flashlı müthiş bi kamera,sony'nin tartışılmaz müzik zevkide var tabii,yüksek sesi müzik programı ve ekolayzır!ı var.aynı zmnda java oyun ve programlarının zevkide var.cep sözlük cep microsoft word ve nba gibi cep oyunları vs. çok hoşuma gidior.keşke birde symbian olsaydı.:bilmem:.ama tel.numdan yinede çok memnunum.ama NOKIA N73 EDE HAYIR DEMEM. çünkü ben telefonda ses'kamera ,java ve symbian isteyen bir kişiyim ve n73 tede 3.2 mp muazzam süper zoomlu bi kamera,çift süper bi hoparlör ve symbian var.böle bir konu gzl olmuş bence herkes telefonunu tanıtsın!:yuru:oke:

--------------- Ekleme ---------------

bendede sony ericcson k750i var 1 senedir kullanıorum.ve çok memnunum.ilkçıktııda brz pahalı olsada şu anda 350-375 ytl falan 0 ı. gelelim özelliklerine 2mp 4x digital zoom ve flashlı müthiş bi kamera,sony'nin tartışılmaz müzik zevkide var tabii,yüksek sesi müzik programı ve ekolayzır!ı var.aynı zmnda java oyun ve programlarının zevkide var.cep sözlük cep microsoft word ve nba gibi cep oyunları vs. çok hoşuma gidior.keşke birde symbian olsaydı.:bilmem:.ama tel.numdan yinede çok memnunum.ama NOKIA N73 EDE HAYIR DEMEM. çünkü ben telefonda ses'kamera ,java ve symbian isteyen bir kişiyim ve n73 tede 3.2 mp muazzam süper zoomlu bi kamera,çift süper bi hoparlör ve symbian var.böle bir konu gzl olmuş bence herkes telefonunu tanıtsın!:yuru:oke:

ferit126

Üye
3110c en guzeli arkadaş tanıttığı için bi daha anlatmaya gerek duymadım ama çok ii herkese tavsiye ederim ustelik fiyatı da çok iii

askim822

askim822

Üye
6600... tanıtmaya gerek yok herkes biliyor...
Rampada arabanı Bıraktıysan Teker Altına Koy Hiç Endişen Olmasın. Kavgada kullanmak Suç Aleti Olur. Sonra Saç beyazlatmaya iyi Gelir. Saçını Başınıda Yoldurur. Bir Bakmışsın Bir Kelebek gibi Bir Bakmışın GERGEDAN

spok

Üye
N95 HANGİ ÖZELLİHİNİ ANLATİM :d:d:d

C_E_M_A_L

Üye
NOKIA dan vazgeçmem. telimde yok yok küçük bilgisayarım (N73)

fatal19ty

fatal19ty

Üye
3telefonunm war nokia 6230i telsimde kullanıyorum n95 turkcellde sony ericsson w810i war bide elimde onu daha kutusundan çkarmadım ama kalite olarak 6230iden süper ama 6230iyi önce parçalamam lazım ondan sonra kutudaki çıkarrrr

erdi92

erdi92

Üye

Genel Özellikler
Ağırlık116 Gr 450
Genişlik
49 mmYükseklik110 mm 450
Kalınlık19 mm
Şebeke frekansıGSM850 - GSM900 - GSM1800 - GSM1900
TitreşimVar

Var Var 450
Var
Sesle arama
Var Ses kaydı
Var Pil Tipi
Li-Ion Bekleme süresi350 saat
Konuşma süresi
6 saat
Var Var
Var
RenklerGümüş Gri, Beyaz/Metalik kırmızı
Var
Bluetooth versiyon
2.0
Var

Ekran Özellikleri
Renkli EkranVar
Renk Sayısı262144 450
Ekran Boyutları36 x 48 mm
Ekran Çözünürlüğü
240 x 320 px

Hafıza Özellikleri
Telefon Hafızası
42 MB Harici Hafıza YuvasıVar
Harici Hafıza Kartı Boyutu128 MB
Harici Hafıza Kartı TipiMiniSD
Maksimum Hafıza Kartı Boyutu2 GB

Internet Özellikleri
Var 450
Wap versiyonuWAP 2.0
Var

4+1/3+2 Gprs class10
Var
Var
Var 450
E-posta okuyucuVar 450
Var
Ekstra internet özellikleri
Rss okuyucu
Css, Javascript destekli gelişmiş web taracıyısı
UPnP teknolojisi
Macromedia Flash Lite desteği Anında mesajlaşma
Var

Multimedya Özellikleri
Polifonik melodilerVar 450
Var
Ekran koruyucuVar 450

Var Mp3 çalar
Var Radyo çalarVar
Dahili kameraVar 450
Video Çekebilme
Var Video OynatabilmeVar
Oynatabildiği dosyalar
MP3, WMA, AMR-NB, AMR-WB, AAC, RealAudio, RealVideo, H.263, MPEG-4 2. Dahili KameraVar 450
Görüntülü telefon görüşmesiVar 450
Eksta multimedya özellikleriVisual radio Stereo Radyo
Çift hoparlör ile 3D ses desteği

Kamera Özellikleri
Çözünürlük3.2 MP
Dijital Zoom20X
FlaşVar
2. Kamera özellikler640 x 480, 2X
Ekstra kamera özellikleriOtomatik netleme, Self timer, Çektiğiniz fotoğrafları blog hesabınıza direk gönderebilme imkanı, Carl Zeiss mercek, Tessar lens, Görüntü sabitleyici, Makro modu, Kamera koruması ve aktivasyonu için kayan kapak, Kırmızı göz düzeltme 450
Video dijital zoom8X
Video kayıt formatıMPEG4, 3GP

Yazılım Özellikleri
Kullanıcı profilleriVar 450
Hesap makinesi
Var TakvimVar

Var OyunlarSnakes
İşletim sistemi
Symbian İşletim Sistemi versiyonSymbian 9.1
Tema desteği
Var Java OyunlarVar
Ekstra Uygulamalar
Ofis dosyaları için görüntüleme yazılımı
Resim ve video düzenleme programı
PictBridge: Kablosuz yazıcı bağlantısı
Dosya yöneticisi
LifeBlog: Akıllı arama ve görüntüleme günlüğü
RealOne Multimedya Oynatıcısı
İndirme yöneticisi
Dahili Telesekreter

--------------- Ekleme ---------------

Genel Özellikler
Ağırlık
125 GrGenişlik58 mm 327
Yükseklik108 mm
Kalınlık23 mm 327
Şebeke frekansıGSM900 - GSM1800 - GSM1900 327
TitreşimVar 327
Var
Var 327
Var 327
Sesle aramaVar 327
Ses kaydıVar 327
Pil TipiLi-Ion
Bekleme süresi240 saat 327
Konuşma süresi
4 saatRenklerParlak Gümüş 327
Bluetooth versiyon
1.2

Ekran Özellikleri
Renkli EkranVar 327
Renk Sayısı65536
Ekran Çözünürlüğü176 x 208 px

Hafıza Özellikleri
Telefon Hafızası6 MB 327
Harici Hafıza Yuvası
Var Harici Hafıza Kartı Boyutu
32 MB Harici Hafıza Kartı TipiMMC 327

Internet Özellikleri
Var
Wap versiyonuWAP 2.0
Var 327

3+1/2+2 Gprs class6
Var
E-posta okuyucuVar

Multimedya Özellikleri
Polifonik melodiler
Var Var 327
Ekran koruyucuVar

Var Mp3 çalar
Var Dahili kameraVar 327
Video ÇekebilmeVar 327
Video OynatabilmeVar 327
Oynatabildiği dosyalar
AMR, 3GP

Kamera Özellikleri
Çözünürlük640 x 480 327
Dijital Zoom2X
Ekstra kamera özellikleri
Sesli video çekimi

Yazılım Özellikleri
Kullanıcı profilleriVar 327
Hesap makinesiVar 327
Takvim
Var Var
İşletim sistemiSymbian
İşletim Sistemi versiyonSymbian 7.0
Tema desteğiVar
Java OyunlarVar

beşiktaş_çocuk

Üye
en iyisi N73 guzel bır ses kalıtesi hepsi burada :oke:

jetgil

jetgil

Üye
Benim Cep Telefonum SE W200i

Ürün Özellikleri Hepsiburada.com dan Alınmıştır
Ürün Özellikleri : Renk Siyah Çift Hatlı Yok Genel Özellikleri Boyutlar 101 x 44 x 18 mm Ağırlık 85 gr Şebeke 900 / 1800 / 1900 Ajanda Var Alarm Var Titreşim Var Hesap Makinesi Var Java Desteği Var HandsFree (Eller Serbest) Var Resimli Telefon Defteri Var Ses Kayıt Var Sesli Arama Yok Ortam Sesleri Kayıt Var Kronometre Var Bas Konuş Yok İşletim Sistemi Standart Zil Tipi Polifonik , MP3 Telefon Tipi Bar Tipi Güç Özellikleri Bekleme Süresi Maksimum 300 saat Konuşma Süresi Maksimum 7 saat Pil Türü Li-Ion Bağlantı Özellikleri Bluetooth Yok Wi-Fi. Yok Bağlantı Özellikleri Dahili Modem Yok GPRS Class 10 GPRS Var GPS Yok EDGE Var 3G Yok Bağlantı Özellikleri Push E-mail Yok E-mail Desteği Var WAP Versiyon 2.0 Infra Red (Kızıl Ötesi) Var PC Senkronizasyonu Var Kamera Özellikleri Görüntülü Konuşma Yok Entegre Kamera Var Kamera Çözünürlüğü VGA 640x480 pixel Kamera Zoom 4x Video Kayıt Var Sesli Video Kayıt Var Video Oynatma Var Entegre Flaş Yok Eğlence MP3 Çalma Var Radyo Var MMS Var Melodi Programlama Var Oyun Var + Yüklenebilr Hafıza Özellikleri Telefon Hafızası 27 MB Dahili Hafıza Arttırılabilir Hafıza Var Hafıza Kartı Tipi Memory Stick Micro Ekran Özellikleri Ekran Tipi UBC Ekran Çözünürlüğü 128 x 160 Piksel Ekran Renk Çözünürlüğü 64K Renk

tr10tr10

Üye
aßi ßenim tLf.num 6233 KraL tLf. ßana qore 3D Surround Var.AcaYip Sesi Cıkıyor Hastayım TLf.numa hic ßir kötü yanınıda qormedim.

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
6233 güzel :) şimdilik çoğunluk 6630 gibi görünüyor bi anket flnmı açsam :D

soquc

Üye
n72 bi kac tane sorunu var.... S 8.1 bu Telin 9.1 yada 9.2 olmasi lazimdi Cogu programdan faydalamiyom :( gec aciliyo 1 Gb Kaldirmiyo kasiyo... t9 Tam olrak randuman Saglamiyo...oyun Oynamak Cok Zor... daha ne diyim 6 aydir kullaniyOm bende kullaniyom senin dedigin yalan diyen varsa buradayim :)

icep

icep

Üye
nokıa 6600 bu telefon tüm tefonların atasıdır anlatılmaz yaşanır saygılarıma la...

Üst Alt