Herkes Kendi Telefonunu Tanıtsın :)

Sponsorlu Bağlantılar

hakan_w200i

Üye
benim sony ericsson w200i ben sadece yorum yapıyım ucuz bi tel ama her tel kullucısına göre çalışır benim tel beni sevdi :D benim tel şu an sete bi çok teli geçiyo öz likle n73 ile kafa kafaya hatta n73 ü olan arkadaş biraz geçtiğini bile söylüyor menüsü,açılışı,kapanışı vista yazıları orjinalinden ince , uygulamalar sayesinde resim formatı değiştirme ,Winamp mp3 oynatıcı,wmplayer11 mp3 oynatıcı,vs.vs.vs.gibi şeyler var ama bufiyata en iyi alınacak iki telden biri w200i diğerioe 6600

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
güzelmiş :)

futbol123

futbol123

Üye
5800 xm mavi renk

jakocan

jakocan

Üye
n86 8mp her seyiyle superde tek sorun serfika birde dakika basi interneti soran bir sey geliyor ekrana o olmassa super super

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Nokia 5800 XpressMusic(yaşıyan...bilir):oke: Nokia 6680(Vazgeçilmez efsanelerden)

zx6r

zx6r

Üye

+

2 sindende çok memnunum özelliklerini saymaya gerek yok :)

Lacoste

Lacoste

Üye
N95 anlatmaya gerek yok(anlatsamda zaten bayağ sürer)

haltie

haltie

Üye
n958gb:islik

slmn47

Üye
Nokia 6680

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
NOKIA 5730 XpressMusic ve NOKIA 6233...
biri XpressMusic serisinin en iyi telefonu, diğeri de hoparlöründen en fazla ses çıkan cep telefonu :bigstar:

ramakm86

ramakm86

Üye
2 side coooook mesurdur zaten 6630u 2.ci el aldım kaza ile üstune basmadan bozulmucak heralde.ama 5800xm baya narin yahu.ama onunda tek eksigi 10 sene önceki teknoloji kızılötesi be ya...

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Tam bir multimedia canavarı ..Symbian s60 v3 olduğundan uygulamaları ve oyunları mükemmel..Tasarım desen 10 numara Kamera desen Fotoğraf Makinesi mübarek :D

gelgari

gelgari

Üye
Kardeş startac telefonun duruyorsa görüşebilirmiyiz

baya1994

baya1994

Üye
5800 samsung wave ve iphone 4

4w3e

Üye
5800 idare ediyor işte

batuhanyeg

Üye
2 senedir başımın belası :naughty:

tecnotor

tecnotor

Üye

SONY ERICSSON XPERIA X10

Konuları her zaman güncel tutmak lazım

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
C5-03

:good: :good: :good:

61semih

61semih

Üye
bugun htc touch 2 mı satıp galaxy gio aldım en guzelınden vıdeolarda felan ınceledıgımden cok taha guzel bu modelı dusunen varsa dusunmeden alsın :)

by şarlo

by şarlo

Üye
Özellikle İnternete girince şarjı çok çabuk biten bir telefona sahibim :-)değiştirme zamanı geldi herhalde.

Üst Alt