Herkes Kendi Telefonunu Tanıtsın :)

Sponsorlu Bağlantılar

baspinar

baspinar

Üye
Ürün Özellikleri : Renk Siyah Çift Hatlı Yok Genel Özellikleri Kullanım İş Telefonları Boyutlar 113 x 43.5 x 15.5 mm Ağırlık 104 gr Şebeke 850/900/1800/1900 Ajanda Var Alarm Var Titreşim Var Hesap Makinesi Var Java Desteği Var HandsFree (Eller Serbest) Var Resimli Telefon Defteri Var Ses Kayıt Yok Sesli Arama Var Ortam Sesleri Kayıt Yok Kronometre Yok Bas Konuş Var İşletim Sistemi Symbian 60 Serisi Zil Tipi Polifonik , Monofonik , MP3 Telefon Tipi Bar Tipi Güç Özellikleri Bekleme Süresi Maksimum 215 saat Konuşma Süresi Maksimum 6,5 saat Pil Türü Li-Ion Pil Gücü 970 mAh Bağlantı Özellikleri Bluetooth Var Wi-Fi. Yok Bağlantı Özellikleri Dahili Modem Yok GPRS Class 10 GPRS Var GPS Yok Assisted GPS Yok EDGE Var 3G Yok Bağlantı Özellikleri E-mail Desteği Var WAP Versiyon 2.0 Infra Red (Kızıl Ötesi) Var PC Senkronizasyonu Var Kamera Özellikleri Görüntülü Konuşma Yok Entegre Kamera Var Kamera Çözünürlüğü 1.3 Megapixel Kamera Zoom 4x Video Kayıt Var Sesli Video Kayıt Var Video Oynatma Var Entegre Flaş Yok Eğlence MP3 Çalma Var TV Özelliği Yok Radyo Yok MMS Var Oyun Var + Yüklenebilir Hafıza Özellikleri Telefon Hafızası 70 MB Dahili Hafıza Telefon Rehberi Hafızası Var Arttırılabilir Hafıza Var Hafıza Kartı Tipi Micro SD Ekran Özellikleri Ekran Tipi TFT Dokunmatik Ekran Yok Ekran Çözünürlüğü 240 x 320 Piksel Ekran Renk Çözünürlüğü 256K Renk Diğer Paket İçeriği Şarj Cihazı, Batarya, Kulaklık, Data Kablosu

gamehunter

gamehunter

Üye
sony ericsson
k850i
5 megapixels
yeterli galiba.

killercem

Üye
anycool t808 herseyi var
tek oyun ve thema olmuyo :( ´ BILEN VARSA LÜTFEN YARDIM ETSIN

byilmazZ

byilmazZ

Üye
n73 :oke:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
n78
wi-fi
fm verici
2gb h.kartı
gps
3.2mp kamera

bukadar yeterli galiba..?

ULTIMATE93

ULTIMATE93

Üye
e50 ekranı çok güzel,asker gibi telefon,az yakar çok kaçar,incecik,s60 3rd telefonum karşılastırmalardada çogu telefonu geçiyor mesela
n70:13 puan
e50:15 puan
ı phone 3g : 18 puan
e50:19 puan
n90:13puan
e50:16 puan
sanırım ii anlatabilmişimdir:sn:

emre_kalay

emre_kalay

Üye
bende 6630
1.3 megapiksel kamera sıbyan v1 v2 v3 kaldırıyor yanı pratık tel
telim siyah kapak dehşet oluyor önündeki sensoru sayesinde gündüz tüsların işigi yanmıyo bu pilin daha fazla gitmesini saglıyo

yüklenemicek oyun proram yoktur bence kamerası bana yetiyo
hafıza kartı yanda pratık
birde dönüştürücüm var kulaklık adaptörü 5+1 fln baglıyom
saygılar tabi ben teli yrn alcam :DD:dD:çDÇD

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
yha o dönüştürücü olayını s40 2.5mm jack için çok aradım ama bulamadım izmirde bu dönüştürücüyü bulabilen varsa adresini versin gidip alayım :D (2.5mm den 3.5 mm ye dönüştürücü..)

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
saçmalamayın yha burası ikinci el bölümü deil !!

safakyol1907

Üye
benimki n96 ve n80

siberintikam

Üye
1.80 boylarında bekar yakışıklı bir 6630

bahadır_arda

Üye
benim 6131 cenabet telefon bok gibi telefeon kimseye tavsiye etmem :D:D:D:D

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
düzgün konuşun bea !! sadece kötü telefon demen yeterli .. aslında o kadarda kötü değil ikinci telefonum olarak kullanıyorum ses gayet güzel ekran büyük oyunlar çok güzel oluyo daha ne istiyon :ss

trkem

Üye
n82 diyorum başkada bişey demiyorum:coold:

soneresmer

soneresmer

Üye
6630

Marka / Model
Marka Nokia Model 6630 Form faktör Candybar Renk Grey Şebeke
GSM şebeke EDGE, GPRS, GSM, UMTS (3G) Servis 900, 1800, 1900 Bağlantılar
Bluetooth v1.2 Kızılötesi Hayır Wi-Fi(WLAN) Hayır USB Evet Faks / Veri Hayır Ekran
Ana ekran Color TFT Renkli ekran 65.536 renkler Boyutlar 35x41 mm. Çözünürlük 176x208 piksel Dış ekran Hayır Bellek
Dahili bellek 10MB Harici bellek Evet Bellek Kartı yuvaları 1 Bellek kartı tipleri MultiMediaCard (MMC) Temel özellikler
Pil Lithium Ion 900 mAh (BL-5C) Bekleme süresi 264 Saat Konuşma süresi 3 Saat Arama
Tireşim Evet Foto ID Hayır Melodiler Monofone, MP3, Polyfone, Realtone / Truetone Kamera
Kamera Evet Megapiksel 1.3 megapiksel Maks. fotoğraf çözünürlüğü 1280x960 piksel Dijital zum 6x Optik zum Hayır Otomatik netleme Hayır Flaş Hayır Video kayıt Evet İkinci (dahili) kamera Hayır Mesaj
SMS Evet MMS Evet T9 metin girişi Evet E-posta Evet HTML tarayıcı Hayır Multimedya
FM radyo çalar Hayır Java desteği Evet Ses çalar AAC, MP3 Video oynatma MPEG4 Özellikler
Melodi ekleme Evet Ajanda fonksiyonları Calculator, Calendar Görüntülü görüşme Hayır Diğer özellikler Voice control, Voice memo Format
Ağırlık 127 g. Boyutlar (Y x G x D) 110x60x21 mm.

osman_001

Üye
:sn:nokıa 6300 cok memnunum

bafralimk

bafralimk

Üye
6680 tanıtmaya fazla gerek yok symbian os8 işletim sistemi s60 desdekli 1.3mp flaşlı kamera 3g desdekli ön kamera
sesi normal fazla cıkmıyor

aspıre

Üye
SAMSUNG E250 WHİTE

TEMA YÜKLENMEZ.OYUN YÜKLENİR AAMA ZAR ZOR.. MMF AÇMAZ... DAHA DOĞRU SAÇMA SAPAN Bİ TELEFON..

levo5656

levo5656

Üye
3110 classic hem ekonomik hemde bir sürü özelliği var:yuru

tuncay_bolat

Üye
sadece n95

Üst Alt