Herkes günde 2 kez yalan söylüyor......

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Herkes günde 2 kez yalan söylüyor......
Ben asla yalan söylemem" diyerek kendinizi kandırmayın.
Çünkü Alman uzmanlar bunun aksini kanıtladı.

Regensburg Üniversitesi'nde yapılan araştırmaya göre; yalancıların beyinlerinde sinirlerle bağlantıyı sağlayan bölge %20 daha büyük ve bu hızlı düşünme avantajı sağlıyor.Üstelik her insan günde 2 kez yalan söylüyor.
Yalancıların %85'inin sevilmek %41'inin karşısındakini kızdırmamak %14'ünün yaşamlarını kolaylaştırmak için bu yola başvurduğu belirtiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Lina_TR

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Günde iki kere kısmını anlayamadım yahu aklıma bozuk saat bile günd iki kere doğruyo gösterir geldi

EroL

EroL

Emekli Yönetici
ben bugun çok söyledim
-nasılsın erol
-iyiyiz allaa şükür siz nasılsınız

halbuki midem allak bullak, sıcaktan bunalmış, mahallelerde yol babasına ait gibi arabayı takmayan insanlar tarafından delirtilmiş bir vaziyetteydim.
bide ufakların gözünün içine bakıpta harçlık beklemesini saymıyorum.

Lina_TR

Lina_TR

Üye
ben bugun çok söyledim
-nasılsın erol

halbuki midem allak bullak, sıcaktan bunalmış, mahallelerde yol babasına ait gibi arabayı takmayan insanlar tarafından delirtilmiş bir vaziyetteydim.

Bu pek yalan sayılmaz aslında karşıdakini üzmemek ve iyi diyelim iyi olalım açısından

Laz¥

Laz¥

Üye
ben bugun çok söyledim
-nasılsın erol

Evet nasılsın erol kısmını herkes yasıyordur cok guzel bir yorum yapmıssın :oke::oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt