herkes farklı birşey diyor lütfen kesin cevap s^3 facebookta video izleyen var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kuark2468

Üye
    Konu Sahibi
herkes farklı birşey diyor lütfen kesin cevap s^3 facebookta video izleyen var mı?
başlıktada söylediğim gibi kimisi ben izliyorum kimi izleyemiyorum diyor.aynı firmanın aynı telefonlarında nasıl böyle farklılıklar olabilir çok merak ediyorum ve cevaplarınız bekliyorum arkadaşlar

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
evet, ben e7 de izleyebiliyorum.

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
İzliyorsun fakat indirererek. İndirmeden direk izlenmiyor benim telefonda öyle..

fayzteck

fayzteck

Üye
Bolt Browser yükle ve istedigin sitede indirmeden izle dostum.

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
aynen katılıyorum Bolt Browser

oguzhakan

Üye
indirmeden izliyorum n8

cardanadam

cardanadam

Üye
bende n8 le izleyebiliyorum videoya tıklıyorum açıyor izlerlen çift tıklıyorum telefon kendi flv oynatıcısında açıyor daha büyük ve daha güzel gösteriyor

ahmetyilmazas4

ahmetyilmazas4

Üye
bolt browser artık kullanılmıyor iflas etti boşuna yükleme kardeş.

cardanadam

cardanadam

Üye
ayrıca artık son sürüm opera mobil bile açılıyor tıklayınca kendi tarayıcınını devreye sokuyor o şekilde

keys1903

keys1903

Üye
x.. Dahil cogu sıteden izlıyorum ama facede indirmeden ixlet miyor yav

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
İzliyorsun fakat indirererek. İndirmeden direk izlenmiyor benim telefonda öyle..

o kadar önemli değil. videoya tıklayınca kendiliğinden tam ekran oluyor ve izliyorum. benim için önemli olan o. html5 videolar da aynı usülle çalışıyor.

kaplan4680

kaplan4680

Üye
tıkladığım da indirme seçeneği çıkıyor direk izleyemiyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaslar izlenmiyor diye diye tam 13 tane video izlettiniz bana yaa videoya tıkladıgım an rahat rahat izledim hepsini

sincarezindan

sincarezindan

Üye
indirmen gerekior

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
valla bişey indirmedim tıkladım üç beş saniyede izlemeye başladım

kaplan4680

kaplan4680

Üye
sadece youtube tabanlı olan videolari flashla açıyor direk ama diğerlerini indiriyor

serinaga

serinaga

Üye
Çoğu videoyu indirmeden izliyorum ama bazen indirme linki veriyor. Ehh buda tuzu-biberi olsun ...

bozkurt955

bozkurt955

Üye
bakayım bende yazarım :D

kuark2468

Üye
    Konu Sahibi
cevaplar için sağolun arkadaşlar inşallah birgün flash player çıkar ne kadar desteğimi çektim artık dese de bir gün geri döner belki :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
herkez farklı diyor çünkü FLASH PLAYER de dengesizlik var aynı flu dosyası bir aydır telefonum da duruyor bir gün oynatıyor bir gün oynatmıyor ne yapacağı belli olmuyor sorun ne onu çözemiyorum

----------Eklendi @ 01:41:18 ---------- Yazıldı @ 01:38:51 ----------

indirmeden izleniyor youtube ama indir izlenmiyor bazen açılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt