Herkes Değerini Bilsin MaxiCep'in

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nazy

Nazy

Üye
    Konu Sahibi
Herkes Değerini Bilsin MaxiCep'in
Çook Sevgili MaxiCep Arkadaşlarım
Ben Askeri Görevimin Kalan Ufak Bir Kısmını (12 Ay) Tamamlamak İçin Bu Akşam Tokata Gideceğim, Daha Önce Bilecikteydim, Dağıtım İznine (1 hafat) Geldiğimde, İznimin Büyük Bir Bölümünü Maxicep ile Değerlendirdim.
Ve Geçirdiğim en Güzel Dağıtım izni Oldu, Gerçi İlkkez Dağıtım İzni Geçirdim Ama Diğer Silah Arkadaşlarımınkinden Daha iyi Geçtiğine Eminim.
Tokat da bulunduğum süre içeriside İnşallah online olmanın bir yolunu bulabirim (Bilecikte Yasaktı)
belki abartı gibi gelcek ama inanınki, ailemden arkadaşlarımdan ve maxicep ten uzak kalacağıma çok üzülüyorum.
Ne Şanslısınızki Hergün Özgürce Girip Online olup, İstanbul, Ankara ,İzmir Hiç Farketmez, Bişeyler Paylaşa Biliyosunuz. Umarım Herkes Değerini Bilir Maxi Cep'in.
Tekrar Görüşmek Ümidiyle
Herkese Saygılar Ve Sevgiler...
Nazy - Ali Demirci

UndeRqRo.uNd

Üye
ilk olarak hayırlı teskereler dilerim ve temennilerin için teşekkürler.

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Hayırlı teskereler Nazy.. İnsanın hayatında her şey silinip gidiyor ama askerlikte geçen zamanlar hiç unutulmuyor.. Senin de ilerde hatırlayacağın güzel anlar yaşaman dileğiyle...

irun

irun

Üye
öncelikle hayırlı teskereler, ama çok üzülme usta birliğinde acemiliğe nazaran daha özgür ve rahat olacağına eminim. şimdi sana zor gelmesi normal ama bitirip döndüğünde güzel birer anı olarak kalıyo herşey..

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
hayırlı tezkereler nazy kib

cllgr

cllgr

Üye
hayırlı teskereler,sayılı günler çabuk gecer.

MagNum

MagNum

Üye
HayırLı görevLe ve hayırLı teskereLer kavuşursun tekrar internete (:

jöly

Üye
hayırlı teskereler..

tofy

Üye
hayırlı teskereler nazy .. söylediklerinlerin içinde teşekkürler :)

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
hayırlı tezkereler :good:

Exalans

Exalans

Üye
hayırlı teskereler dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt