Evet sayın Güzin Apla(Feyza

) ((En rezil olduğunuz olaylar bölümüne de yazdım ama kusura bakmayın artık Feyza'cm))
Küçükken annem zorla öğle uykusuna yatırırdı beni ben de her çocuk gibi uyumak istemezdim.Annem yatırıyo ben kalkıyorum falan inatsa inat 2-3 kere böyle olduktan sonra annem odanın kapısını kilitledi uyuyacaksın dedi ama ben söz dinlermiyim.''Anneeeaa çişim geldi deyip odadan çıkmak için mazeret bulup tuvalete girip sonra tekrar yatağa girerdim.Böyle Anneeaa çişim var diye diye 3-4 kere daha odadan çıktıktan sonra annem : ''yeter artık ne bitmez tükenmez çişmiş bu'' dedi ve ''bir daha çişim var deyip de odadan çıkmak yok'' dedi.Aradan 20 dk. falan geçti geçmedi aman allahım bu sefer gerçekten çişim gelmesin mi!! Bağırıyorum Annea diye gelen giden yok.Çözüm aramaya çalışıyorum bi baktım,bilenler bilir eskiden kova gibi kocaman garip bi elektrik süpürgeleri vardı,aha dedim süpürgenin kenarındaki toz deliği gözüme ilişti ve başka yapıcak birşey olmadığı için de orayı hedef alarak işimi gördüm...Daha sonraki 2-3 gün içinde mutfak tezgahı yenilenecekti ve ustalar falan da vardı.Ortalık talaş parçaları falan usta işleri bittikten sonra babamdan elektrik süpürgesi varsa şunların pisliğini bi alalım mı? demesin mi!! Elektrik süpürgesi getirildi,çalıştırıldı veee 10-15 sn. geçmeden ortalığı dehşet bir sidik kokusu almasın mı!! Aman Allahım birden yüzlerin hepsi bana doğru döndü ve ben de hiçbirşey olmamış gibi ona ben işemedim ki gibi abest bir cevap vererek benim yaptığımı kendi kendime kanıtlamam!!! Off aman allahım aklıma geldikçe bi garip oluyorumm....
--------------- Ekleme ---------------
ilk defa altıma Yapmıştım diye Başlayan bir Konu gördüm
Sen bir de benimkini okusan koparsın