Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkes bir önce mesaj atan üyeyi tanıtsın
Sponsorlu Bağlantılar
emreakcali
Üye
Gangsta City li saglam bi arkadasimiz oralilar hep saglam olurzaten fayla yoruma gerek yok
..::Riddick::..
Üye
karizma sağlam bi arkadaş
jewel_ma21
Üye
avatarina bakip beni yillar oncesine goturen,
genelde goz onunde olan,
iyi oldugunu dusundugum bi arkadas ;
DeLmIrA
Üye
gayet haşmetli bi imzaya sahip bi ,ci
®BiGDeViL®
Kapalı Hesap
sistede ilk defa gördüğüm bir üye msj sayısına bakılırsa ben baya uzun süredir siteden kopmuşum
serdaronlinenet
Üye
valla bigdevili eskiden baya görürdüm ama bir gitti pir gitti.İyi birisi ;
delimakina
Üye
o bir delimakinanın kalbini kazanmış biri o bir serdaronline dostum harbi diyorum senin gibi adamlar lazım bu siteye bana msjından dolayı çok mutluyum dostum
serdaronlinenet
Üye
Çok sağol sostum.hey millet delimakinayı tanıyın.benim bu sitede sevdiğim kişiliklerden birisidir.Ben ona bundan sonra Deli yürekmi desem
FrontmaN
Üye
devamlı online bir arkadaş ( kesintisiz )
gangsta
Üye
genc ve sevilen kardeslerimizden biri
serdaronlinenet
Üye
Originally posted by gangsta@Aug 22 2005, 12:02 AM genc ve sevilen kardeslerimizden biri
yeni birisi ama imzası bana baya bi tanıdık geldi yaw.
delimakina
Üye
off yine serdar dostum gelmiş bana onu anlatmaya gerek yok zaten adamım benim ya
Caine
Üye
kardeşim teocum hep birşey yazmaya kalksam sana rastgeliyom ama olsun. karizmatik ve çekici bir arkadaş anladığım kadarıylada karşı cinse epey düşkün vede çoook çapkın olsa gerek
emreakcali
Üye
birkac yazisinda gödüm bayagi dertli bi arkadasimiz
lossalive
Üye
Avatarımı rock bir kedi türüne benzeten bir arkadaşımız
DefectoR
forumda ilk defa gördüğüm bir arkadaş
SANCAR
Üye
bi türlü imza beğendiremediğim yönetici
iOS Developer
Üye
walla boyle nasıl anlatım şimdi bunu anlatılacak bişi değil yani ..avatara bakıyorum harap olmuş gitmiş imza ya bakıyorum delikanlı adammış diyorum yani...
lossalive
Üye
Nikine bakarak gizli bir adamdan başka şimdilik aklıma birşey gelmiyor