bora arkadaşımız..hıımm...ii bi insan..biraz alıngan...sigarayı bırakamayan...gece nette takılmayı seven...tarih bilgisi ve hafızası güçlü olan...bi çok kez didiştiğim eski bi dost...
yasmi,ilk üye olduğum zamanlarda maxicep te edindiğim değerli bir arkadaşım,tanıdığım en eski ve en aktif üyelerden,kendisi ile siyaset üzerine özellikle çok didiştik(sigarayı hala bırakamadım)
konuşmayı,dertleşmeyi,dinlemeyi çok sever...
Geçen sene ayın üyesi olduk tan bi süre sonra siteden toplu kopanlardan biriydi.İyi biri severim o beni tanımaz ama ben onu tanırım o zamanlar izleyiciydim sadece
maxi nin tanıdığım en eski üyelerindendir,özellikle tarih bölümünde sıkça aktif olduğunu gördüğüm bir arkadaşım,değerli fikirleri ve düşünceleri ile herzaman aramızda olması dileği ile...
Üstteki arkadaşı tanımamakla beraber, oyun-cafe bölümnde en çok rastladığım kişidir.Ayrıca benim gibi galatasaraylı olduğu için kendisini takdir ederim. Bir de tabiki Maxipda team üyesi
yorumlarını esprilerini beğendiğim muhabbet etmekten zevk aldığım,arada bi beni kızdıran ama genelde güldüren hemen hemen hergün muhabbet ettiğim bi kişilik...
ayrıca sözünü sakınmayan dik başlı ve cesur da bi kişilik...