D3N1Z Üye (evet challanger ama sorun arasıra tekrarlıyor kendisini) Sitede Sevdiğim üyelerden biri çok iyidir kıymetini bilin
(evet challanger ama sorun arasıra tekrarlıyor kendisini) Sitede Sevdiğim üyelerden biri çok iyidir kıymetini bilin
Silinen Üye 153 Kapalı Hesap Yakışıklı bir yöneticimiz (Resmini gördüm) Kız olsaydım defectorla çıkardım walla
damadada Üye malesef tanımıyorum ama tanımak ısteyecegım uyelerden bırıdır kendılerı saygılar................. serkan...............selametle
malesef tanımıyorum ama tanımak ısteyecegım uyelerden bırıdır kendılerı saygılar................. serkan...............selametle
DeLmIrA Üye <div class='quotetop'>(salihyet @ Dec 24 2005, 07:18 PM) [post=236032]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> n-gage'yi bırakacakmış kulağını çekicem. [/b][/quote] sende bıraktın dedıkmı bişe eskı n-gager bende telefonu hısır eden o arkadasının kulagını cekıcem
<div class='quotetop'>(salihyet @ Dec 24 2005, 07:18 PM) [post=236032]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> n-gage'yi bırakacakmış kulağını çekicem. [/b][/quote] sende bıraktın dedıkmı bişe eskı n-gager bende telefonu hısır eden o arkadasının kulagını cekıcem