asigsasi Üye hsynarol123' Alıntı: bişey daha sorucam pil yüzdesi rengini nasıl değiştirim bi bilgin varmı forumda bulamadım ) Genişletmek için tıkla ... pil yüzdesi derken avkon2 mi demek istedin Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
hsynarol123' Alıntı: bişey daha sorucam pil yüzdesi rengini nasıl değiştirim bi bilgin varmı forumda bulamadım ) Genişletmek için tıkla ... pil yüzdesi derken avkon2 mi demek istedin Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Invoke Üye achambo' Alıntı: Yapım eki alan sözcüklere kesme işareti konulmaz. Genişletmek için tıkla ... Tam bunu yazacaktım la ben de. Herkes artistlik peşinde arkadaş. :eek:
achambo' Alıntı: Yapım eki alan sözcüklere kesme işareti konulmaz. Genişletmek için tıkla ... Tam bunu yazacaktım la ben de. Herkes artistlik peşinde arkadaş. :eek:
achambo Üye -qarapapaq-' Alıntı: Tam bunu yazacaktım la ben de. Herkes artistlik peşinde arkadaş. :eek: Genişletmek için tıkla ... ahahahaha dedim kimse yazmamış yapıştırıyım
-qarapapaq-' Alıntı: Tam bunu yazacaktım la ben de. Herkes artistlik peşinde arkadaş. :eek: Genişletmek için tıkla ... ahahahaha dedim kimse yazmamış yapıştırıyım
TheLastRevolution Üye Amedly Fatih' Alıntı: Herkez diye bir kelime yok. Türkçeyi düzgün yaz Genişletmek için tıkla ... Alii01' Alıntı: Türkçemizde -yi ve benzeri kelimeler kesme işareti konularak yazılır ve cümlenin sonuna nokta koyulur. Genişletmek için tıkla ... Amedly Fatih' Alıntı: İki kişi konuşurken üçüncüye ne düşer biliyorsun değil mi ? Genişletmek için tıkla ... ADAM SİZDEN YARDIM İSTEMİŞ SİZİN YAPTIĞINIZ SEYE BAKIN ADAMA TURKCE DERSİ VERMEYE CALISIYOSUNUZ COK İYİ TURKCE KONUSUYOSANİZ GİDİN OGRETMEN OLUN TURKCE EDEBİYAT FORUMLARINA TAKILIN HADİ SİMDİ BU MESAJDAKİ HATALARİDA DÜZELTİN hsynarol123' Alıntı: ARKADAŞLAR NOKİA 500'E 4 TANA GİRİŞ EKRANI KOYABİLİYORUZ BUNU ARTTIRMAK İÇİN BİR PROGRAM VARMIDIR ARKADAŞLAR ACIL YARDIM EDİN Genişletmek için tıkla ... kardeş senin için de telefonun Symbian değil mi eğer öyleyse Symbian Belle yüklemeni öneririm Belle'de 6 tane ekran koyabilirsin Son düzenleme: 5 Ağu 2014
Amedly Fatih' Alıntı: Herkez diye bir kelime yok. Türkçeyi düzgün yaz Genişletmek için tıkla ... Alii01' Alıntı: Türkçemizde -yi ve benzeri kelimeler kesme işareti konularak yazılır ve cümlenin sonuna nokta koyulur. Genişletmek için tıkla ... Amedly Fatih' Alıntı: İki kişi konuşurken üçüncüye ne düşer biliyorsun değil mi ? Genişletmek için tıkla ... ADAM SİZDEN YARDIM İSTEMİŞ SİZİN YAPTIĞINIZ SEYE BAKIN ADAMA TURKCE DERSİ VERMEYE CALISIYOSUNUZ COK İYİ TURKCE KONUSUYOSANİZ GİDİN OGRETMEN OLUN TURKCE EDEBİYAT FORUMLARINA TAKILIN HADİ SİMDİ BU MESAJDAKİ HATALARİDA DÜZELTİN hsynarol123' Alıntı: ARKADAŞLAR NOKİA 500'E 4 TANA GİRİŞ EKRANI KOYABİLİYORUZ BUNU ARTTIRMAK İÇİN BİR PROGRAM VARMIDIR ARKADAŞLAR ACIL YARDIM EDİN Genişletmek için tıkla ... kardeş senin için de telefonun Symbian değil mi eğer öyleyse Symbian Belle yüklemeni öneririm Belle'de 6 tane ekran koyabilirsin
hsynarol123 Üye Konu Sahibi zaten bellede 4 tane oluyo nokia 500de asigsasi' Alıntı: pil yüzdesi derken avkon2 mi demek istedin Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Evet tamda böyle bişey istiyorum
zaten bellede 4 tane oluyo nokia 500de asigsasi' Alıntı: pil yüzdesi derken avkon2 mi demek istedin Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Evet tamda böyle bişey istiyorum
asigsasi Üye hsynarol123' Alıntı: zaten bellede 4 tane oluyo nokia 500de Evet tamda böyle bişey istiyorum Genişletmek için tıkla ... bu konudaki telefonuna uygun olan modu uygulaman gerekir Joshlog mod [E-C] yapımı BELLE REFRESH-FP2 [AVKON2 MIF KULLANIMI] RESİMLİ ANLATIM [by yaren_dede] - MaxiCep
hsynarol123' Alıntı: zaten bellede 4 tane oluyo nokia 500de Evet tamda böyle bişey istiyorum Genişletmek için tıkla ... bu konudaki telefonuna uygun olan modu uygulaman gerekir Joshlog mod [E-C] yapımı BELLE REFRESH-FP2 [AVKON2 MIF KULLANIMI] RESİMLİ ANLATIM [by yaren_dede] - MaxiCep
TheLastRevolution Üye hsynarol123' Alıntı: zaten bellede 4 tane oluyo nokia 500de Evet tamda böyle bişey istiyorum Genişletmek için tıkla ... pardon dostum hiç nokia 500 görmediğimiz için
hsynarol123' Alıntı: zaten bellede 4 tane oluyo nokia 500de Evet tamda böyle bişey istiyorum Genişletmek için tıkla ... pardon dostum hiç nokia 500 görmediğimiz için
@Safak Üye Amedly Fatih' Alıntı: Herkez diye bir kelime yok. Türkçeyi düzgün yaz Genişletmek için tıkla ... Herkes yazmis zaten neyin kafasini yasiyon
Amedly Fatih' Alıntı: Herkez diye bir kelime yok. Türkçeyi düzgün yaz Genişletmek için tıkla ... Herkes yazmis zaten neyin kafasini yasiyon
hsynarol123 Üye Konu Sahibi asigsasi' Alıntı: bu konudaki telefonuna uygun olan modu uygulaman gerekir Joshlog mod [E-C] yapımı BELLE REFRESH-FP2 [AVKON2 MIF KULLANIMI] RESİMLİ ANLATIM [by yaren_dede] - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... saol teşekkür ederimm eve geçince yapıcam suan iş yerindeyim burda yapamam
asigsasi' Alıntı: bu konudaki telefonuna uygun olan modu uygulaman gerekir Joshlog mod [E-C] yapımı BELLE REFRESH-FP2 [AVKON2 MIF KULLANIMI] RESİMLİ ANLATIM [by yaren_dede] - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... saol teşekkür ederimm eve geçince yapıcam suan iş yerindeyim burda yapamam
asigsasi Üye hsynarol123' Alıntı: saol teşekkür ederimm eve geçince yapıcam suan iş yerindeyim burda yapamam Genişletmek için tıkla ... tamam kolay gelsin sıkıntı ve sorular için joshlog mod konusuna mesaj yazabilir sin
hsynarol123' Alıntı: saol teşekkür ederimm eve geçince yapıcam suan iş yerindeyim burda yapamam Genişletmek için tıkla ... tamam kolay gelsin sıkıntı ve sorular için joshlog mod konusuna mesaj yazabilir sin