herkes baksın lutfen...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ykmk

ykmk

Üye
    Konu Sahibi
herkes baksın lutfen...
bugune kadar bu forumda actıgım yaklasık 70 konu da ilgi gosteren gostermeyen paylasımlarıma ortak olan olmayan herkese tesekkurler...aldıgım bikac elestiri uzerine bi yerlerde hata oldugu kanaatine vardım..ve de bu forumdan elimi ayagımı cekmeye karar verdim...bazı actıgım konuların ve anketlerin sacma oldugunu dusunen bazı arkadaslara elestirileri için tesekkur edyrm..elestiriler uzerine hata bende deyip cekilmem gerektigini dusunuyrm..ben bazı uyelerin yapmaya calıstıgı gibi kısa yoldan puan toplayıp kontor almaya calısmadım hicbirzaman..tek amacım bilgisayar basında gecirdigim vakti sizlerle paylasmaktı...sanırım biraz yanlıs anlasıldım...neyse herkese cok tesekkurler..artık bu forumda sadece bi izleyiciyim..hiç bir sekilde konu falan acmycam..allaha emanet olun...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Olumlu yorumLar olur olumsuz yorumLar olur.İnsanların düşünceleri görecelidir.Yani değişir şekildedir.Olumsuz yorumLar karşısında bu kadar çabuk pes edeceksen gerçekten üzüntü verici..Başkasına kötü gelebilir bana iyi gelebilir vs vs vs şahsım adına söylemiyorum..Olumlu Paylaşımlarının devamını getirmen dileklerimle.BaşarıLAR İyi foruMLar Kardeş

CEREN

CEREN

Üye
banada yapan cookk boşver arkadaşım sen neden gıdeceksın kı otur oturdugun yere bana gore senı tanımıyorum ama ayrılmanı istemem maxicepten hoşcakal

FerreT

FerreT

Üye
Yeni üyede olsan forumun ileri gelenlerindende olsan kimseye ayrımcılık yapılmıyor..Eleştiriler olgunlaşmak yada ders çıkarmak için vardır..tabi istisna olanlar hariç..Bugün bir kaç eleştiri aldın die forumu bırakmak gereksiz olur..Tam aksine foruma dahada bağlanman gerek..Hata yapa yapa insan olgunlaşır..yani çoğumuz konuyu yanlış yere açmışız..yada sitede resim yada link nasıl eklenir vs.. bu tür yanlışlarımız olmuştur yanlışlarımızı düzelterek bu seviyelere geldik..site açısından değil genel olarak böyle düşünün

Şayet ben senin mantığınla Hareket etmiş olsaydım suan P.c başında KnightOnline (Online oyun) oynuyor olurdum..Paylaşımlarını azaltmaman ve yorumlarını abartmaman dileğiyle..

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
böyle kaçıp gitmek yakışmaz sana bırak kım nederse desin mücadele et sen kim nederse desin takma kafana tamammı paylaşımlarının devamını bekliyoruzz :oke:

omayra

Üye
Arakdaşım yazdığın tüm yorumlara bakamasam da, açtığın konu başlıklarına şöyle bir baktım, hemen hepsi futbol ve samsung bölümünde. İkisi de ilgi alanıma hiç girmiyor. :)

leiche

leiche

Emekli Yönetici
sen sen gibi ol gerisini bos wer
elbette eleştiriler olacak
olumlu eleştirilere acık oldugun gibi olumsuzlarada acık olmalısın
sen doğru şeyler yaptıgını düşünüyorsan, düşünceni savun
kacmak çözüm değil:oke:
bu arada birşeyleri paylasma gayreti içinde oldugun için bunlar oluyor sanırım
kasma kendini. paylasılacak birşey oldugunda ve bunu paylasmalıyım dediğinde
yanlıs olurmu olmazmı önce bi karar ver ve paylas
herkesin fikri kendine
bende senin fikirlerine ve yorumlarına saygı duyuyorum
dediğim gibi paylasım için kendini kasma
oluruna bırak

Nazy

Nazy

Üye
Sitede herkez Eleştiriliyor
Bende Eleştiriliyorum:) ve Eleştiriyorumda
zaten burası Bir Forum
Sen Bir Konu Açarsın
Herkez Yorum Yapar Veya Biri Konu Açar Sen Yorum Yaparsın:)
Küsüp Darılmak Pes Etmmektir ve Pes Etmek Sana yakışmıyor:(
Ve Ben Senin Azimli Olduğun Kanaatindeyim:oke:

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
Salla gitsin yaw.konu açıp ta hiçbir cewap alamayanlar var.
Sen dewam et.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...