Herkes Androidinde Yuklu olan uygulamaları programları Yazsın ekran fotosu atsın herkes baksın ltfn

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Herkes Androidinde Yuklu olan uygulamaları programları Yazsın ekran fotosu atsın herkes baksın ltfn
Herkes Androidinde Yuklu olan uygulamaları programları Yazsın ekran fotosu atsın ne yukleyecegini bilemeyen arkadaslara bkz: ben yardımcı olun telefonum galaxy mini2 s6500 ram 411 mb islemci 1ghz rootlu ama ne yukleyecegimi bulamıyorum lutfen herkes launcher olur ana ekran olur yuklu uyglulamalar oyunlar olur fotolarını yada isimlerini versin rica ediyorum !'!!!

anahtar kelimeler :Sony
Samsung
huawei
Andorid
GB JB
rom
Tema
oyun
apk
screanshoot

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

konu guncel lutfen yardımcı olun ilgi gosterin

AHKE

AHKE

Üye
ekran göruntusunu nası ekliyoruz buraya

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
kardes ekran goruntusunu aldıktan sonra hızlı resim yaz googlew cıkan sıteye gir dosya sec de aldıgın goruntuyu sec yukleye bas yuklenince 3 tane link cıkacak forum icin olanı

AHKE

AHKE

Üye
tamam yapmaya çalısacagım

PriZm

PriZm

Üye
Bu bu zamana kadar açılan kaçıncı aynı tür konu.

AHKE

AHKE

Üye

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
ekran görüntüsü atamıyorum :) telefon yanımda değil eve gidince atarım yalnız buna benzer bir sürü konuvar oradanda bakabilirsin:)

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
ekran görüntüsü atamıyorum :) telefon yanımda değil eve gidince atarım yalnız buna benzer bir sürü konuvar oradanda bakabilirsin:)
linklerini verirmisin ya inan aradım ama bulamadım

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
Bende bunlar var ....

• Beğen
Tepkiler: avast
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
paylasımlar icin saol benim cihazım rootlu da data ve apk bulup indireyim bunları en begendikleriniz hangileriyse

brsgltkn

brsgltkn

Üye
Ekran görüntüsü power+home tuşu ile alınıyor

Üst Alt