bthn_997 Üye ThicKY' Alıntı: Hadi BunLarda Benden OLsun BakaLım =)) Genişletmek için tıkla ... wallpaper süper ya link var mı?
ThicKY' Alıntı: Hadi BunLarda Benden OLsun BakaLım =)) Genişletmek için tıkla ... wallpaper süper ya link var mı?
PureFood Üye Konu Sahibi ThicKY' Alıntı: Sunrise Cfw si Evet o C6 Xpress Müsige Bende Bayaga Bi GüLdüm Ama ELden bişey GeLmez =)) Genişletmek için tıkla ... Onu değiştirmenın yolu yok mu. Sunrise oraya yazı yazmakla hata etmiş daha önceki versiyonda sunrise v2.6 yazıyodu sanırım ama bence hoş değil. ----------Eklendi @ 21:08:44 ---------- Yazıldı @ 21:08:16 ---------- bthn_997' Alıntı: wallpaper süper ya link var mı? Genişletmek için tıkla ... Hacı ne wp'si o tema
ThicKY' Alıntı: Sunrise Cfw si Evet o C6 Xpress Müsige Bende Bayaga Bi GüLdüm Ama ELden bişey GeLmez =)) Genişletmek için tıkla ... Onu değiştirmenın yolu yok mu. Sunrise oraya yazı yazmakla hata etmiş daha önceki versiyonda sunrise v2.6 yazıyodu sanırım ama bence hoş değil. ----------Eklendi @ 21:08:44 ---------- Yazıldı @ 21:08:16 ---------- bthn_997' Alıntı: wallpaper süper ya link var mı? Genişletmek için tıkla ... Hacı ne wp'si o tema
ThicKY Üye Evet MaLesef Temada Vardı WaLLpaper.Ayrı OLarak ELimde Yok.Ama Temayı İstersen PayLaşırım İLk Fırsatta
Evet MaLesef Temada Vardı WaLLpaper.Ayrı OLarak ELimde Yok.Ama Temayı İstersen PayLaşırım İLk Fırsatta
bthn_997 Üye 'İsmet'' Alıntı: ] Hacı ne wp'si o tema Genişletmek için tıkla ... bazı temaların wallpaperları bulunuyo da belki şansımız güler diye şeyettiydim (not: oruç kafama vurmuş temada olduğunu farkedemedim )
'İsmet'' Alıntı: ] Hacı ne wp'si o tema Genişletmek için tıkla ... bazı temaların wallpaperları bulunuyo da belki şansımız güler diye şeyettiydim (not: oruç kafama vurmuş temada olduğunu farkedemedim )
Dtn Üye fatih54102' Alıntı: Bu resimde bi gariplik var gibi. Genişletmek için tıkla ... duvar kağıdını atsana kardeş
fatih54102' Alıntı: Bu resimde bi gariplik var gibi. Genişletmek için tıkla ... duvar kağıdını atsana kardeş
PureFood Üye Konu Sahibi bthn_997' Alıntı: o nasıl bir widget yaa Genişletmek için tıkla ... C7 ondan olmasın
bthn_997 Üye 'İsmet'' Alıntı: C7 ondan olmasın Genişletmek için tıkla ... bize de uyarlanmaz mı o widget
uribaju Üye hmm sizde yokmuki rds o ntv haber olmasi lzm saatin altindakide favorite apps gibi birseydi ismi .belki vardir size gore
hmm sizde yokmuki rds o ntv haber olmasi lzm saatin altindakide favorite apps gibi birseydi ismi .belki vardir size gore
PureFood Üye Konu Sahibi Ben kullanmam öyle şeyler ev ekranımda sadece saat vardır duvar kağıdım net gözüksün diye NTV haber falan onlar S60v5 cfw widgetlerinde hiç görmedim
Ben kullanmam öyle şeyler ev ekranımda sadece saat vardır duvar kağıdım net gözüksün diye NTV haber falan onlar S60v5 cfw widgetlerinde hiç görmedim
bthn_997 Üye YILMAZBY' Alıntı: o widgetin adi force control widget arkadaslar Genişletmek için tıkla ... çok teşekkürler
YILMAZBY' Alıntı: o widgetin adi force control widget arkadaslar Genişletmek için tıkla ... çok teşekkürler