***BlackrosE*** Üye Buraya geldi... Ben coşmaya başladım belli olmuyor mu!!! Alttaki sigara kullanıyormusun ??
Buraya geldi... Ben coşmaya başladım belli olmuyor mu!!! Alttaki sigara kullanıyormusun ??
***BlackrosE*** Üye Kesinlikle hayır!!! Alta ki ya hayat ne demek sence!!! Biraz felsefik oldu ama
Kesinlikle hayır!!! Alta ki ya hayat ne demek sence!!! Biraz felsefik oldu ama
jewel_ma21 Üye hayat bizim en buyuk sinavimiz... alttaki; senden cocugum olsun istiyorum sarkisi hakkinda ne dusunuyorsun??
hayat bizim en buyuk sinavimiz... alttaki; senden cocugum olsun istiyorum sarkisi hakkinda ne dusunuyorsun??
pskolojik maynağ Üye geçen sene bi haltlar yemişdim boşver altdaki senin çok iyi biri olduğunu söylüyorlar doğrumu
D3N1Z Üye off bu gun okulda bizim sınıftaki deliye saat 2:30 sulari idi altımdaki gülmek mi ağlamak mi ?
iceboy Üye Gulmek. Alttaki, sihirli deynegin olsa kendini insan olmak disinda ne tur bir canliya cevirirdin?
D3N1Z Üye hee sevmem pek ama Beyaz Gelincik Memleketimin dizisi diye izlerim güzelde altımdaki dizi mi belgesel mi dogru soyle ama
hee sevmem pek ama Beyaz Gelincik Memleketimin dizisi diye izlerim güzelde altımdaki dizi mi belgesel mi dogru soyle ama