ouSahin Üye ölmek şaka şaka sevdiklerimin saglıgını isterdim sana eşşek şakası yapılsa tepkin ne olurdu
yaess Üye <div class='quotetop'>(DJOGUZ @ Mar 19 2006, 03:01 PM) [post=300894]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> ölmek şaka şaka sevdiklerimin saglıgını isterdim sana eşşek şakası yapılsa tepkin ne olurdu [/b][/quote] eşşeğin büyüklüğüne bağlı be kardeş hey sen alttaki, sevgilinin adı hörü olsaydı napardın valla benimki hörü değil arkadaşımıni öyle benimki ayşe.
<div class='quotetop'>(DJOGUZ @ Mar 19 2006, 03:01 PM) [post=300894]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> ölmek şaka şaka sevdiklerimin saglıgını isterdim sana eşşek şakası yapılsa tepkin ne olurdu [/b][/quote] eşşeğin büyüklüğüne bağlı be kardeş hey sen alttaki, sevgilinin adı hörü olsaydı napardın valla benimki hörü değil arkadaşımıni öyle benimki ayşe.
pskolojik maynağ Üye izinliydim sabah sevinçle uyandım ama aşama doğru moraller bozuldu yav altaki kızlar neden bu kadar naz ypıyor ya
izinliydim sabah sevinçle uyandım ama aşama doğru moraller bozuldu yav altaki kızlar neden bu kadar naz ypıyor ya
RockFord Fosgate Üye P4 3.4,Gigabayt 8I955X-Royal,Sapphire X800GTO Fireblade,2gb DDR2 533mhz ram,Samsung 80 Gb hdd Sata2,Feel Hurricane 460w kasa,Cooler master Aerogate2 şşttt alttakı senın PC??
P4 3.4,Gigabayt 8I955X-Royal,Sapphire X800GTO Fireblade,2gb DDR2 533mhz ram,Samsung 80 Gb hdd Sata2,Feel Hurricane 460w kasa,Cooler master Aerogate2 şşttt alttakı senın PC??
***BlackrosE*** Üye Boş zamanım olursa arkadaşlarımla ve özellikle sevdiğim insanla geçirmek ve arkadaş arası sohbet ) Heyyy Altaki peki sen en çok neleri sevmezsin!!! Mesela ben ötübüsn arkaşı bomboşken yolcu alamadığı zaman deli oluyorum!!!:.. Ya sen
Boş zamanım olursa arkadaşlarımla ve özellikle sevdiğim insanla geçirmek ve arkadaş arası sohbet ) Heyyy Altaki peki sen en çok neleri sevmezsin!!! Mesela ben ötübüsn arkaşı bomboşken yolcu alamadığı zaman deli oluyorum!!!:.. Ya sen
Silinen Üye 153 Kapalı Hesap Devrik bir cümle olmuş Neleri sevmem ; -Kendini begenen ben herseyi bilirim havasında olan şahisyetleri -Hayata karsı boş boş bakan kişileri -Saçma sapan boş boş konusanları Sevmem... Alttaki hayattan beklentin nedir..?
Devrik bir cümle olmuş Neleri sevmem ; -Kendini begenen ben herseyi bilirim havasında olan şahisyetleri -Hayata karsı boş boş bakan kişileri -Saçma sapan boş boş konusanları Sevmem... Alttaki hayattan beklentin nedir..?
jöly Üye sağlıklı huzurlu sevdiklerimle birlikte amaçlarıma ulaşmış bir şekilde yaşamak alttaki en sevdiğin tatil günü?
sağlıklı huzurlu sevdiklerimle birlikte amaçlarıma ulaşmış bir şekilde yaşamak alttaki en sevdiğin tatil günü?
***BlackrosE*** Üye Tabiki uzun olanları!!!!... EE altaki peki sen boş zamanlarında neler yaparsın...!!! Tabiki uzun olanları!!!!... yani en uzun tatil ne zaman başlarsa.... EE altaki peki sen boş zamanlarında neler yaparsın...!!!
Tabiki uzun olanları!!!!... EE altaki peki sen boş zamanlarında neler yaparsın...!!! Tabiki uzun olanları!!!!... yani en uzun tatil ne zaman başlarsa.... EE altaki peki sen boş zamanlarında neler yaparsın...!!!
Silinen Üye 153 Kapalı Hesap Şekil 1/A'da gördügün gibi genelde maxiye takılırım Alttaki kaç yasındasın,sevgilin warmı?
Silinen Üye 153 Kapalı Hesap Yok Değil Ama Cezası Var..! Alttaki slayere ne kadar ceza keselim..?