abcde Üye hayır ama zeki ve yetenekli arkadaşlar olduklarını tahmin ediyorum umarımtanışırız birgün hayatında neyi değiştirmek isterdin
hayır ama zeki ve yetenekli arkadaşlar olduklarını tahmin ediyorum umarımtanışırız birgün hayatında neyi değiştirmek isterdin
dark_akhyls Üye hiç bir zaman çok fazla rezil olmadım alttaki bu siteyi nereden duydun nasıl kayıt oldun yani....
VoLo Üye hatırlamıyorum çok uzun zaman oldu ama telefonu yeni aldığımda araştırırken bulmuştum. alttaki beğendiğin birini nasıl tavlarsın???
hatırlamıyorum çok uzun zaman oldu ama telefonu yeni aldığımda araştırırken bulmuştum. alttaki beğendiğin birini nasıl tavlarsın???
iceboy Üye Evet, ama masumca, saka yolu ile. "Offfff ne kokuttun be yau, ucsaydin?" gibi... Alttaki, bu saatte halen napiyorsun burda, uykun yokmu?
Evet, ama masumca, saka yolu ile. "Offfff ne kokuttun be yau, ucsaydin?" gibi... Alttaki, bu saatte halen napiyorsun burda, uykun yokmu?
darkred Üye walla psikoya bağlanmamak için 1 haftadır hiç bişey dinlemiyorum tv izliyorum şuanda YEŞİLÇAM TV alttaki memleketinde kar varmı kar ?
walla psikoya bağlanmamak için 1 haftadır hiç bişey dinlemiyorum tv izliyorum şuanda YEŞİLÇAM TV alttaki memleketinde kar varmı kar ?
amedian Üye bana inadıma meleket mi diyosunuz yafff zaten annemin yemeklerini ozdedim diyorum kar var bu arada msjı duzeltiyorum altı ustu bi garip oldu bu oyunun tofy nin cevabı ; düştüm alttaki hayatındaki buyuk itirafın neydi ??
bana inadıma meleket mi diyosunuz yafff zaten annemin yemeklerini ozdedim diyorum kar var bu arada msjı duzeltiyorum altı ustu bi garip oldu bu oyunun tofy nin cevabı ; düştüm alttaki hayatındaki buyuk itirafın neydi ??
iceboy Üye Benden 10 yas buyuk birine asik oldugumu ve evine cicek yolladigimi itiraf etmistim!!! Asagidaki, eger secmek zorunda kalsan aileni mi yoksa asik oldugun kisiyimi tercih edersin?
Benden 10 yas buyuk birine asik oldugumu ve evine cicek yolladigimi itiraf etmistim!!! Asagidaki, eger secmek zorunda kalsan aileni mi yoksa asik oldugun kisiyimi tercih edersin?
iceboy Üye Arkadas silmis mesajini! yanlislik oldu... Neysa, ben yatiyorum millet... sorumu gene yazayim bari; Asagidaki, eger secmek zorunda kalsan aileni mi yoksa asik oldugun kisiyimi tercih edersin?
Arkadas silmis mesajini! yanlislik oldu... Neysa, ben yatiyorum millet... sorumu gene yazayim bari; Asagidaki, eger secmek zorunda kalsan aileni mi yoksa asik oldugun kisiyimi tercih edersin?
amedian Üye sınıflandırmak lazm ama mesela devil's advocate -- alttaki ne yaptında sevdigin kişinin en mutlu haline tanık oldun?
sınıflandırmak lazm ama mesela devil's advocate -- alttaki ne yaptında sevdigin kişinin en mutlu haline tanık oldun?
slayer Üye benimle olması bile onun için büyük mutluluk... ________ Aşkın için dilini bilmediğin bir ülkede yaşayabilirmisin???
benimle olması bile onun için büyük mutluluk... ________ Aşkın için dilini bilmediğin bir ülkede yaşayabilirmisin???