slayer Üye -hatırlamıyorum... Yahoo gruplarından yada goggle'dan bulduğuma dair söylentier var... -eşşekleri koruma günü.... Avatarının anlamı ne_???
-hatırlamıyorum... Yahoo gruplarından yada goggle'dan bulduğuma dair söylentier var... -eşşekleri koruma günü.... Avatarının anlamı ne_???
Salihyet Üye korku sinsilik ve kötü düşünenlerin hepsini tanıyorum ne düşündüğünü biliyorum alttaki tanıt kendini[orta genişlikte]
korku sinsilik ve kötü düşünenlerin hepsini tanıyorum ne düşündüğünü biliyorum alttaki tanıt kendini[orta genişlikte]
slayer Üye ortalama bir boyda; ortalama bi kiloda; Ortalamanın üstünde bir zeya sahibim... en sevdiğin isim...
mAd_girL Üye napayım buraya cevap yazıorum yani okula gitmedim birazdan deneme sınavına gidecem ona hazırlanıom ( burdada cok güsel hazırlanılıo ) alttaki okuldan kaçmak nasıl bir duygu sence hıı ?
napayım buraya cevap yazıorum yani okula gitmedim birazdan deneme sınavına gidecem ona hazırlanıom ( burdada cok güsel hazırlanılıo ) alttaki okuldan kaçmak nasıl bir duygu sence hıı ?
Vassili Üye bilmem heralde canım öle istedi alttaki adın nedir? (biliosan söle) bilmem heralde canım öle istedi alttaki adın nedir? (biliosan söle) pardon 2 kere tıkladım "cevapla" linkine
bilmem heralde canım öle istedi alttaki adın nedir? (biliosan söle) bilmem heralde canım öle istedi alttaki adın nedir? (biliosan söle) pardon 2 kere tıkladım "cevapla" linkine
yitik savaşçı Üye Asla; intihar eden cennete gidemez! Alttaki en son ne zaman yaşadığın için şükrettin?