Salihyet Üye cezanın konseri 4-5 ay oldu alttaki maxicep'e niye üye oldun[yağ çekmeden dürüstçe gerçekleri söyle]
cezanın konseri 4-5 ay oldu alttaki maxicep'e niye üye oldun[yağ çekmeden dürüstçe gerçekleri söyle]
kikaksk Üye mobiloyun salihyet arkadaşımıza sormuş^^ne zaman piknik yaptın diye^^ alttaki.. telefonunundan memnunmusun yoksa başka telefonlaramı göz diktin....
mobiloyun salihyet arkadaşımıza sormuş^^ne zaman piknik yaptın diye^^ alttaki.. telefonunundan memnunmusun yoksa başka telefonlaramı göz diktin....
Salihyet Üye d600 de gözüm var ama param yok alttaki sence Telefon + mp3 player'mi yoksa Telefon ayrietten mp3 player'mi
d600 de gözüm var ama param yok alttaki sence Telefon + mp3 player'mi yoksa Telefon ayrietten mp3 player'mi
damadada Üye eskıden olsa herıkısıde derdım amaşimdi hepsı farklı farklı olsun derım bırlıkte degıl altakı nedemek sony?
eskıden olsa herıkısıde derdım amaşimdi hepsı farklı farklı olsun derım bırlıkte degıl altakı nedemek sony?
POWER Üye Kelime anlamını soruyorsan bilmiyorum.ama Sony benim için Elektonik dünyasının imparatoru aşağıdaki : Siteyi nerden buldun (tavsiye,tesadüf v.
Kelime anlamını soruyorsan bilmiyorum.ama Sony benim için Elektonik dünyasının imparatoru aşağıdaki : Siteyi nerden buldun (tavsiye,tesadüf v.