DefectoR Konu Sahibi Yooo marka aramam ama kalite ararım kalte=marka demek değildir zaten... Dimi alttaki
__Midas__ Üye evet hocam kalite=marka değildir alttaki prince of persia two thrones oynamak için cd rom kablolarını söküyormusun...
evet hocam kalite=marka değildir alttaki prince of persia two thrones oynamak için cd rom kablolarını söküyormusun...
darkred Üye hayır çünkü öyle bir oyun olduğunu bile bilmiyordum alttaki söyle bakalım okulda gizli gizli yaptığın ve yapılması yasak olan en büyük şey neydi ?
hayır çünkü öyle bir oyun olduğunu bile bilmiyordum alttaki söyle bakalım okulda gizli gizli yaptığın ve yapılması yasak olan en büyük şey neydi ?
darkred Üye <span style="color:#FF0000">kardeşim slayer sence yukarıdaki mesajında bişey eksik değilmi ?</span>
damadada Üye bencede eksik bırsey var soruyok sanırım neyse untmustur buyukolasılıkla alttakıneden max.cep(trtnın unutulmaz sorularından gülmekten kopuyorum sanatcılara soruyolarya işte osru)
bencede eksik bırsey var soruyok sanırım neyse untmustur buyukolasılıkla alttakıneden max.cep(trtnın unutulmaz sorularından gülmekten kopuyorum sanatcılara soruyolarya işte osru)
slayer Üye yes... Anlamadım... <div class='quotetop'>(evreNian @ Dec 23 2005, 07:52 PM) [post=235147]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> <span style="color:#FF0000">kardeşim slayer sence yukarıdaki mesajında bişey eksik değilmi ?</span> [/b][/quote] Dikkat edersen Sonunda<span style="color:#990000"> "deilmi_??" </span>demişim.. Bu da bir sorudur.... asağıdaki soru.mudur_???
yes... Anlamadım... <div class='quotetop'>(evreNian @ Dec 23 2005, 07:52 PM) [post=235147]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> <span style="color:#FF0000">kardeşim slayer sence yukarıdaki mesajında bişey eksik değilmi ?</span> [/b][/quote] Dikkat edersen Sonunda<span style="color:#990000"> "deilmi_??" </span>demişim.. Bu da bir sorudur.... asağıdaki soru.mudur_???
darkred Üye evet sorudur bak ama damadada kardeş te anlamamış başına alttaki die belirtseydin ya yaff alttaki en son sinemaya ne zaman gittin ?
evet sorudur bak ama damadada kardeş te anlamamış başına alttaki die belirtseydin ya yaff alttaki en son sinemaya ne zaman gittin ?
darkred Üye hayırr alttaki ilk aşık olduğun kızın adı neydi alttaki eğer bayansa erkeğin ismi neydi ??