damadada Üye bana gore boxer babamda ondan var tıcaret adamıya ondan alttakıneişe yararsın fani dunyada sen bakimmm
bana gore boxer babamda ondan var tıcaret adamıya ondan alttakıneişe yararsın fani dunyada sen bakimmm
D3N1Z Üye Ben ben olamasaydım benden başka herşey olabılırdım (biraz felesfe yapalım ) Altımdaki kurtlar vadısını izliyormusun? ( çünkü başladı ben kaçar )
Ben ben olamasaydım benden başka herşey olabılırdım (biraz felesfe yapalım ) Altımdaki kurtlar vadısını izliyormusun? ( çünkü başladı ben kaçar )
damadada Üye boyum 1.91 oldugundan 79 kıloyum yani şişman degılıs yaw bugün allah için neyaptın(notkendın için degil)
boyum 1.91 oldugundan 79 kıloyum yani şişman degılıs yaw bugün allah için neyaptın(notkendın için degil)
darkred Üye walla bugün daha yeni başladığı için bişey yapmadım ama cuma namazına gidicem inşallah dershane sınavını erken bitirirsem alltaki söle bakayım bana birisinden dayak yedinmi ?
walla bugün daha yeni başladığı için bişey yapmadım ama cuma namazına gidicem inşallah dershane sınavını erken bitirirsem alltaki söle bakayım bana birisinden dayak yedinmi ?
jöly Üye seni anlatmaya kelimeler yetmezki seninle yaşamak gerek benim herşeyimsin bitanemsin ve seni çoooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum alttaki hiç terkedildinmi?
seni anlatmaya kelimeler yetmezki seninle yaşamak gerek benim herşeyimsin bitanemsin ve seni çoooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum alttaki hiç terkedildinmi?
damadada Üye dur ya allah korusun hayırevleneces yakında dügünüm kocatepedemıyapılsın yoksa erzurumdamı bırfıkırversenalttakı
dur ya allah korusun hayırevleneces yakında dügünüm kocatepedemıyapılsın yoksa erzurumdamı bırfıkırversenalttakı
slayer Üye -- I want to die... Heralde böyleydi... (evanescence-torniqued) -- olmadığını nerden biliyosun_??? çalışırdım heralde... göz rengin nedir___
-- I want to die... Heralde böyleydi... (evanescence-torniqued) -- olmadığını nerden biliyosun_??? çalışırdım heralde... göz rengin nedir___