slayer Üye Süpermen.. alla alla... ---Johnathan "Fatal1ty" WENDEL--- Benim kadar olmasada iyi oyun oynar... bu vatandaşı tanıyomusun_????
Süpermen.. alla alla... ---Johnathan "Fatal1ty" WENDEL--- Benim kadar olmasada iyi oyun oynar... bu vatandaşı tanıyomusun_????
Salihyet Üye seni soru sormama jokerini kullanmış varsayalım o zaman ne dersin. alttaki soru sormak yada sormamak bütün mesele bumu?
seni soru sormama jokerini kullanmış varsayalım o zaman ne dersin. alttaki soru sormak yada sormamak bütün mesele bumu?
damadada Üye to be ournot to be bence butunmesele bu.... alttaki kopya cd alırmısın hiç(gerçi böyle sorudasolurmudıyecen amaneyse)
to be ournot to be bence butunmesele bu.... alttaki kopya cd alırmısın hiç(gerçi böyle sorudasolurmudıyecen amaneyse)
__Midas__ Üye kesinlikle almam alanıda sevmem aynı ortamdada bulunmam... tabi alırım alttaki sence fenerbahçe bu yüzyıl içinde türkiye kupası kaldırabilirmi?
kesinlikle almam alanıda sevmem aynı ortamdada bulunmam... tabi alırım alttaki sence fenerbahçe bu yüzyıl içinde türkiye kupası kaldırabilirmi?
darkred Üye tabikide alır o kadro <span style="color:#FF0000">ES</span><span style="color:#000000">-</span><span style="color:#FF0000">ES </span>te olsa champions cup ı alırız walla alttaki söle bakalım sevgilin varmıdır ?
tabikide alır o kadro <span style="color:#FF0000">ES</span><span style="color:#000000">-</span><span style="color:#FF0000">ES </span>te olsa champions cup ı alırız walla alttaki söle bakalım sevgilin varmıdır ?
damadada Üye yahu istemeye bile gidiyoruz senneden bahsedıyorsun havalarda uçuyorum okul bitende ver elini nişan sonrası allah kerim yani sevdiğim var alttaki nişanıma gelirmisin
yahu istemeye bile gidiyoruz senneden bahsedıyorsun havalarda uçuyorum okul bitende ver elini nişan sonrası allah kerim yani sevdiğim var alttaki nişanıma gelirmisin
DefectoR Konu Sahibi he yaw vardı bi dene o da mıhtarın oglina kaçti alttaki ne etmeli bu mıhtarın oğlini???
jöly Üye o kendini biliyor!!!!!! alttaki sokakta avaz avaz bağırıp şarkı söyler misin?
o kendini biliyor!!!!!! alttaki sokakta avaz avaz bağırıp şarkı söyler misin?