Salihyet Üye baba mesleü de ondan ehehee ne bilim D altımdaki mümtaz şahsiyete; niye forumun kurallarını kimse biriyle tartıştıktan sonra okuma ihtiyacı hisseder.
baba mesleü de ondan ehehee ne bilim D altımdaki mümtaz şahsiyete; niye forumun kurallarını kimse biriyle tartıştıktan sonra okuma ihtiyacı hisseder.
slayer Üye bilmiyorum ben genelde okuduktan sonra girerim 8) neden nicon veya kodak kamera almak varken ; iyi foto çeken* telefon alıyolar *: ah bide çakebilse :P
bilmiyorum ben genelde okuduktan sonra girerim 8) neden nicon veya kodak kamera almak varken ; iyi foto çeken* telefon alıyolar *: ah bide çakebilse :P
ChaLLenGeR Üye Çünkü 2MP bi k750 aldıktan sonra yanımda o kadar büyük Birde Digital foto makinesi taşıyamam daha pahaLıya qeLiyor alttaki : eLma Şekerini sever misin :P
Çünkü 2MP bi k750 aldıktan sonra yanımda o kadar büyük Birde Digital foto makinesi taşıyamam daha pahaLıya qeLiyor alttaki : eLma Şekerini sever misin :P
ChaLLenGeR Üye Çünkü 2MP bi k750 aldıktan sonra yanımda o kadar büyük Birde Digital foto makinesi taşıyamam daha pahaLıya qeLiyor alttaki : eLma Şekerini sever misin :P
Çünkü 2MP bi k750 aldıktan sonra yanımda o kadar büyük Birde Digital foto makinesi taşıyamam daha pahaLıya qeLiyor alttaki : eLma Şekerini sever misin :P
Salihyet Üye Rap ve Pop(Türkçe rock ara sıra) altımdaki muhterem zaat süper lig hariç hangi takımı desteklersin
mAd_girL Üye dua etmeye başlardım napacam ühü alttaki forumda hani şu 45 sn flood kontrolü fln varya onu beklerken napıosun
dua etmeye başlardım napacam ühü alttaki forumda hani şu 45 sn flood kontrolü fln varya onu beklerken napıosun
slayer Üye öğrencilik....En azında yaparmıs gibi yapmaya çalışmaya çalışıyorum...... uppppss_!!!! evet soru nerde_????
öğrencilik....En azında yaparmıs gibi yapmaya çalışmaya çalışıyorum...... uppppss_!!!! evet soru nerde_????