Salihyet Üye bence cennet olabilmesi için memlekete cehennem olması için istanbul/fatih/balat'a gelmelisin burayı bilen bilir texas gibi burası
bence cennet olabilmesi için memlekete cehennem olması için istanbul/fatih/balat'a gelmelisin burayı bilen bilir texas gibi burası
denizhanxx Üye kardeş soru sormayı untmuşsunn.kendim sorup kendim cevaplıcamm :P nerde oturuyosn??-Ankara :artı: Alttaki: hangi yemeği seversin?? :rolleyes:
kardeş soru sormayı untmuşsunn.kendim sorup kendim cevaplıcamm :P nerde oturuyosn??-Ankara :artı: Alttaki: hangi yemeği seversin?? :rolleyes:
ChaLLenGeR Üye Sivas Yöresinden İçLi köfTe bAyılırım ; alttaki : Çok sevdiğin bir kişi için hayatını tehlikeye atar mısın
Sivas Yöresinden İçLi köfTe bAyılırım ; alttaki : Çok sevdiğin bir kişi için hayatını tehlikeye atar mısın
delimakina Üye üstteki araba değil ama motorla 140 yapmışlığım var biraz deli dolu süreriz motoru alttaki motordaki zevki hiç yaşadınmı
üstteki araba değil ama motorla 140 yapmışlığım var biraz deli dolu süreriz motoru alttaki motordaki zevki hiç yaşadınmı
Salihyet Üye jennyfer lopez'in bi filmiydi tam hatırlayamadım 3 ay oldu eve dönerkende kafamı yarmışdım belkide sebepi budur :P alttaki vücudunda kaç dikiş var??
jennyfer lopez'in bi filmiydi tam hatırlayamadım 3 ay oldu eve dönerkende kafamı yarmışdım belkide sebepi budur :P alttaki vücudunda kaç dikiş var??
ChaLLenGeR Üye yok ben usLu çocuk olduğum için dikiş felan attırmadım hiç kavgadada ben dövüyom zaten :P Alttaki : En fazla kaç saat pc oynadın ?
yok ben usLu çocuk olduğum için dikiş felan attırmadım hiç kavgadada ben dövüyom zaten :P Alttaki : En fazla kaç saat pc oynadın ?
Caine Üye pc değilde oyun oynadım ve yanılmıyorsam 10 saat felan counter oynadım D alttaki bu dünyada seni en çok mutlu edecek şey nedir?
pc değilde oyun oynadım ve yanılmıyorsam 10 saat felan counter oynadım D alttaki bu dünyada seni en çok mutlu edecek şey nedir?
slayer Üye banka hesabında 10milyon $ olan bir Elisha Cuthbert.... erenade: :crazy: diş macunun markası ne... Ne var_!! başka bişey gelmedi aklıma :P
banka hesabında 10milyon $ olan bir Elisha Cuthbert.... erenade: :crazy: diş macunun markası ne... Ne var_!! başka bişey gelmedi aklıma :P