_GiTaRisT_ Üye önce cevam vermen gerekirde..ayrıca özel soru dedik..ne işte neyin nesi?? alttaki daha önce hiç altına kaçırdığın oldumu D
önce cevam vermen gerekirde..ayrıca özel soru dedik..ne işte neyin nesi?? alttaki daha önce hiç altına kaçırdığın oldumu D
NeedLeFLuff Üye hımm hatta şu anda cehennemden cevap yazıyom D alttaki söle bakim 456428*24654 nin sonucunu kafandan yapabilirmisin ??
hımm hatta şu anda cehennemden cevap yazıyom D alttaki söle bakim 456428*24654 nin sonucunu kafandan yapabilirmisin ??
slayer Üye elisha'mın resmini avatar yapana bilmem anlatabildimmi_??? D bana katılıyormusun. SEevgilimin resmini kullanıyor... NE AYIP :P
elisha'mın resmini avatar yapana bilmem anlatabildimmi_??? D bana katılıyormusun. SEevgilimin resmini kullanıyor... NE AYIP :P
NeedLeFLuff Üye bu çok özel bi soru oldu ama nese iyiyim saol sen nasılsın alttaki annenimi çok sevion yoksa babanımı bu oyun burda biter :
bu çok özel bi soru oldu ama nese iyiyim saol sen nasılsın alttaki annenimi çok sevion yoksa babanımı bu oyun burda biter :
AntiTuk Üye bitmeeezzzzz annemi babamdan çok seviyorum ama babamı annemden çok alttaki küçükken sana en güzel oyuncakları kim alırdı?
bitmeeezzzzz annemi babamdan çok seviyorum ama babamı annemden çok alttaki küçükken sana en güzel oyuncakları kim alırdı?
NeedLeFLuff Üye kaan alttaki yoksa sen çekostavakyalılaştıramadıklarımızdanmıymışın ?? ( walla aklıma bu geldi D )
D3N1Z Üye hayır kaan ben çekoslavakyalılastıramadıkların dayım altımdaki hangi meshepe mensupsun ? (nerden cıktı bende bılmıyorum (kaan sen soyleme) )
hayır kaan ben çekoslavakyalılastıramadıkların dayım altımdaki hangi meshepe mensupsun ? (nerden cıktı bende bılmıyorum (kaan sen soyleme) )
NeedLeFLuff Üye kaç kaç bende seni fatma teyzeye ispiyonliyim : alttaki sence ben nasıl biriyim ?? forumdan tanıdığın kadarıyla özel soru olmadı ama nese
kaç kaç bende seni fatma teyzeye ispiyonliyim : alttaki sence ben nasıl biriyim ?? forumdan tanıdığın kadarıyla özel soru olmadı ama nese