keano Üye Originally posted by Tunay_83@Jul 12 2005, 12:48 AM Hiç abartısız 7 senede 30'un üzerinde.. ; [post=108584]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... aferiiiiinnn cevap vermeyi halletmi$iizz... $imdi sira soru sormandaaa..e hadi bekliyoz....
Originally posted by Tunay_83@Jul 12 2005, 12:48 AM Hiç abartısız 7 senede 30'un üzerinde.. ; [post=108584]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... aferiiiiinnn cevap vermeyi halletmi$iizz... $imdi sira soru sormandaaa..e hadi bekliyoz....
DefectoR Konu Sahibi En son Antalya'da birini kös kös bekledim, acentemiz di, yolları bilmediğimden gelip almasını bekledim... Altaki Burdura gelcem, götürim mi seni de?
En son Antalya'da birini kös kös bekledim, acentemiz di, yolları bilmediğimden gelip almasını bekledim... Altaki Burdura gelcem, götürim mi seni de?
FrontmaN Üye valla götür iyi olur bi gezmiş oluruz alttaki en günün hangi saatlerinde bilgisayar başında oluyorsun?
valla götür iyi olur bi gezmiş oluruz alttaki en günün hangi saatlerinde bilgisayar başında oluyorsun?
_aLTaN_ Üye Ya sorma yaa Benim golden retriever ı bi tane pitbull parçalıodu Alttaki,Hiç sewgilini aldattınmı? D
Legend_Come_Back Üye hayır aldatmadım.hayatımda birisi varsa ikincisi olmaz. alttaki tatile çıktınmı?
Legend_Come_Back Üye kıbrısta(oraya gitcem zati bir ay kaldı) alttaki tatilde herşeydahilimi seversin yoksa kafana göre pansiyon motel ne bulursanmı?
kıbrısta(oraya gitcem zati bir ay kaldı) alttaki tatilde herşeydahilimi seversin yoksa kafana göre pansiyon motel ne bulursanmı?
Salihyet Üye Kendi evim olacak (Kiralık vs.)ailecek kalınacak bi yer Alttaki hiç arkadaşlarına mahçup olmamak için yüzme bilmediğin halde denize(veya herneyse)girdinmi??
Kendi evim olacak (Kiralık vs.)ailecek kalınacak bi yer Alttaki hiç arkadaşlarına mahçup olmamak için yüzme bilmediğin halde denize(veya herneyse)girdinmi??
DeLmIrA Üye hayir 6 yasından beri yuzerim,ondan oncede utancak bıse yoktu zaten D alttaki telefonunun hafiza karti kaclık?
hayir 6 yasından beri yuzerim,ondan oncede utancak bıse yoktu zaten D alttaki telefonunun hafiza karti kaclık?
Salihyet Üye Gecenin bi vakti kimse yok o yüzden ben cevap veriyorum cevap:EVET! Alttaki telefonunda kaç oyun ve müzik var
Gecenin bi vakti kimse yok o yüzden ben cevap veriyorum cevap:EVET! Alttaki telefonunda kaç oyun ve müzik var
ibonline Üye bende hiç oyun yok makinada 768 mb ram ama oyun oynuyucak vakit nerdeyse yok mp3 ise 2000 küsür ama geneli ilahi Alttaki pc dergisi alırmısın örnek chip pc world pc magazin vs gibi sana tavsiyem al ;
bende hiç oyun yok makinada 768 mb ram ama oyun oynuyucak vakit nerdeyse yok mp3 ise 2000 küsür ama geneli ilahi Alttaki pc dergisi alırmısın örnek chip pc world pc magazin vs gibi sana tavsiyem al ;
Salihyet Üye 1997'den beri Alttaki hiç bir kızın seni kestiği oldumu(mecazi anlamdır bilen bilir)