valmont2 Üye :wub: cok cok mutlu bir anım olmadı su ana kadar.. belkide ben hatırlamıyorum .. alttaki kaç yasındasın bakalım?
:wub: cok cok mutlu bir anım olmadı su ana kadar.. belkide ben hatırlamıyorum .. alttaki kaç yasındasın bakalım?
Tunay_83 Üye Originally posted by valmont2@Jul 10 2005, 02:56 PM valla agust 3 de 22 olucak.. [post=107393]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Şaka yapıyosun doğum tarihimiz gün, ay ve yıl olarak aynı
Originally posted by valmont2@Jul 10 2005, 02:56 PM valla agust 3 de 22 olucak.. [post=107393]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Şaka yapıyosun doğum tarihimiz gün, ay ve yıl olarak aynı
vormound Üye olmazmı bır değil bin tane... benden rahatsız olduklarında hemen anneme yetıstırmelerı... ulan erkeksenız gelın bana soleyın demı.... :artı: alttakı okuyosan sınıfındakı en guzel kızın ısmı..?? okumuyosanda s..et kafatna gore takıl... :artı:
olmazmı bır değil bin tane... benden rahatsız olduklarında hemen anneme yetıstırmelerı... ulan erkeksenız gelın bana soleyın demı.... :artı: alttakı okuyosan sınıfındakı en guzel kızın ısmı..?? okumuyosanda s..et kafatna gore takıl... :artı:
Tunay_83 Üye Şey.. Ney?? Aklıma kötü kötü şeyler geliyo.. Eni iyisi cevap vermeyeyim.. Alttaki ilk ne zaman şey oldun
Şey.. Ney?? Aklıma kötü kötü şeyler geliyo.. Eni iyisi cevap vermeyeyim.. Alttaki ilk ne zaman şey oldun
delimakina Üye araba değilde geçen hafta traktör kullandım zevkli bise alttaki en son nezaman yalvardın niye niçin kime
araba değilde geçen hafta traktör kullandım zevkli bise alttaki en son nezaman yalvardın niye niçin kime
Tunay_83 Üye Bir hafta oluyo .. Sorma araba fren yağını kaçırmaya başladı şu an frenler tutmuyı :'(
Tunay_83 Üye Hiç olmadıki :P Alttaki hiç chatten tanıştığın bir kız oldumu? Yaw gene aynı konudan bahsediyorum ama napim aklıma sadece bu geliyo..
Hiç olmadıki :P Alttaki hiç chatten tanıştığın bir kız oldumu? Yaw gene aynı konudan bahsediyorum ama napim aklıma sadece bu geliyo..