_KyRa_ Üye yok yaa senden nie problem kaynaklnsın ki tüm problem bende alttaki nie problemliim ben bukadar
_KadirşinaS_ Üye Boşver takma kafanı hayat güzledir vs. vs. vs. ((Bu gün romantik takılacam)) Alttaki sence en iyi buluş nedir??
Boşver takma kafanı hayat güzledir vs. vs. vs. ((Bu gün romantik takılacam)) Alttaki sence en iyi buluş nedir??
SelmanTE Üye üstteki nie sormadın la danqalak başkasına kızmayı biliyon ya yaf alttaki hawalar ne kadar sıcak demi ya... sizin ordada öylemi???
üstteki nie sormadın la danqalak başkasına kızmayı biliyon ya yaf alttaki hawalar ne kadar sıcak demi ya... sizin ordada öylemi???
FrontmaN Üye sen de soru eklememişi neyse ben ekliyim bari: alttaki dondurmayı yalayarakmı yersin ısırarak mı?
DeLmIrA Üye computerorist kardesim takma kafana bak cift tarafli soru gelioo simdi bi marsta tarlarar varmisya istanbulda falan cok pahalandi gucumuz yetmio oralardan bi kac donum kapatam dios ne kadara gidio bi solesene ? D altaki sence ne kadardir D
computerorist kardesim takma kafana bak cift tarafli soru gelioo simdi bi marsta tarlarar varmisya istanbulda falan cok pahalandi gucumuz yetmio oralardan bi kac donum kapatam dios ne kadara gidio bi solesene ? D altaki sence ne kadardir D
_KyRa_ Üye ohooh bu adam pahalıya satar gel ben sana cehennemden hisse weriim birazda toprak ooh hem ısınmak için yakıt derdide yok alttaki weriim mi
ohooh bu adam pahalıya satar gel ben sana cehennemden hisse weriim birazda toprak ooh hem ısınmak için yakıt derdide yok alttaki weriim mi
SelmanTE Üye hoop noluyo len!!! piyasamı öldürmeye mi çalışıyonus o pahalı werir qel ben sana satim filan.... lütfen alttaki ben prince of hell e ceza wercem ne cezası werim msn i offline yapim da bidaha online olamasın nasıl ii mi ???
hoop noluyo len!!! piyasamı öldürmeye mi çalışıyonus o pahalı werir qel ben sana satim filan.... lütfen alttaki ben prince of hell e ceza wercem ne cezası werim msn i offline yapim da bidaha online olamasın nasıl ii mi ???
_KyRa_ Üye biliodum senin yaptıını adam dünde yaptı olm uraşma ben le falla sana olur olan walla akrabalarım dan baba tarafı istanbul da bilemiorum artık
biliodum senin yaptıını adam dünde yaptı olm uraşma ben le falla sana olur olan walla akrabalarım dan baba tarafı istanbul da bilemiorum artık
_KyRa_ Üye al sana soru al sana soru da sabahın köründe adamın aklına bişi gelmioki ne soriim sana alttaki
vormound Üye canın ne isterse sor abi fark yapmaz..... bende alttakine sorım bare ohomm... işlemcin kaç senın ??? 2:
canın ne isterse sor abi fark yapmaz..... bende alttakine sorım bare ohomm... işlemcin kaç senın ??? 2:
folter Üye pentium 4 3.06 ghz. neyse şşşşş alttaki kaç yaşındasın bakiiim bugune kadar kaçtane sevgilin oldu :P
Tunay_83 Üye 22 yaşındayım, Şu ana kadar sevgili anlamında 0 kız arkadaşım oldu.. Alttaki sen küçükken kaç yaşındaydın?
22 yaşındayım, Şu ana kadar sevgili anlamında 0 kız arkadaşım oldu.. Alttaki sen küçükken kaç yaşındaydın?