DeLmIrA Üye Originally posted by prince of hell@Jun 29 2005, 05:35 PM soriim abijimde seni msne kaydettim bi onaylasan diodum alttaki onaylasın mı [post=99190]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... cewap dogru ; alttaki fuatin herhangi bi sarkısının ısmını bılıomusun ?
Originally posted by prince of hell@Jun 29 2005, 05:35 PM soriim abijimde seni msne kaydettim bi onaylasan diodum alttaki onaylasın mı [post=99190]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... cewap dogru ; alttaki fuatin herhangi bi sarkısının ısmını bılıomusun ?
_KyRa_ Üye Originally posted by Gokhan43+Jun 29 2005, 06:47 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(Gokhan43 @ Jun 29 2005, 06:47 PM)</div><div class='quotemain'>Evet.. Ceza ile Pardon şarkısı var.. Alttaki , tailde nerdesin ? [post=99261]Quoted post[/post][/b] Genişletmek için tıkla ... ewde ehehehehehe Originally posted by DeLmIrA@Jun 29 2005, 05:38 PM <!--QuoteBegin-prince of hell Genişletmek için tıkla ... @Jun 29 2005, 05:35 PM soriim abijimde seni msne kaydettim bi onaylasan diodum alttaki onaylasın mı [post=99190]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... cewap dogru ; alttaki fuatin herhangi bi sarkısının ısmını bılıomusun ? [post=99197]Quoted post[/post][/quote] batı berlin geri geldi ;
Originally posted by Gokhan43+Jun 29 2005, 06:47 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(Gokhan43 @ Jun 29 2005, 06:47 PM)</div><div class='quotemain'>Evet.. Ceza ile Pardon şarkısı var.. Alttaki , tailde nerdesin ? [post=99261]Quoted post[/post][/b] Genişletmek için tıkla ... ewde ehehehehehe Originally posted by DeLmIrA@Jun 29 2005, 05:38 PM <!--QuoteBegin-prince of hell Genişletmek için tıkla ... @Jun 29 2005, 05:35 PM soriim abijimde seni msne kaydettim bi onaylasan diodum alttaki onaylasın mı [post=99190]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... cewap dogru ; alttaki fuatin herhangi bi sarkısının ısmını bılıomusun ? [post=99197]Quoted post[/post][/quote] batı berlin geri geldi ;
SelmanTE Üye Originally posted by prince of hell@Jun 29 2005, 07:01 PM şarefsiz lan kapa msn i takıl burda hain herif :-DD [post=99277]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... bana bak üstteki qene soru sormayı unutmuşsun!!! alttaki sence ceza olarak ne werelim kırk katırmı kırk satırmı????
Originally posted by prince of hell@Jun 29 2005, 07:01 PM şarefsiz lan kapa msn i takıl burda hain herif :-DD [post=99277]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... bana bak üstteki qene soru sormayı unutmuşsun!!! alttaki sence ceza olarak ne werelim kırk katırmı kırk satırmı????
DeLmIrA Üye telefonlarini elinden alalim ona bundan buyuk Ceza yok alttaki marsta satilik arsa war ne dersin 500-600 yil sonra degerlenirmi :P 2:
telefonlarini elinden alalim ona bundan buyuk Ceza yok alttaki marsta satilik arsa war ne dersin 500-600 yil sonra degerlenirmi :P 2:
SelmanTE Üye deqerlenmicek olsa _CoMPuTeRoRiST_ bu işe qirişirmiydi.... alttaki sence qirişirmiydi....
EXCOBAR Üye FENERBAHÇE Üsttekiler Allah muhabbetinizi artırsın :artı: Altta biri varsa bende soru sorayım.Nerden bağlanıyon
FENERBAHÇE Üsttekiler Allah muhabbetinizi artırsın :artı: Altta biri varsa bende soru sorayım.Nerden bağlanıyon
tuna Üye tabiKi De Zonguldak Ya Alltaki Arkada$ Baksana En Sevdiin VE oynadığın Telefon Oyunu ne?