fts Üye hıc bısey olmayacak.bızler gıbı kazananlar unıversıte okuyacak dıgerlerıde oylesıne yasayacak.ama unıversıte okumak hayatın kurtuluyor anlamına gelmıyor.burası turkıye alltakı su anda yanında ne kadar para var :
hıc bısey olmayacak.bızler gıbı kazananlar unıversıte okuyacak dıgerlerıde oylesıne yasayacak.ama unıversıte okumak hayatın kurtuluyor anlamına gelmıyor.burası turkıye alltakı su anda yanında ne kadar para var :
İbo Bey Üye 10 milyon ama birazdan olmıcak çünkü Babama hediye alcaz :rolleyes: Alttaki en sevdiğin renk hangisi? Neden?
10 milyon ama birazdan olmıcak çünkü Babama hediye alcaz :rolleyes: Alttaki en sevdiğin renk hangisi? Neden?
fts Üye Originally posted by fts@Jun 19 2005, 04:02 PM kotu olacak gıbı [post=90013]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... alttakı ben kımım sebnem harıcı sence??
Originally posted by fts@Jun 19 2005, 04:02 PM kotu olacak gıbı [post=90013]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... alttakı ben kımım sebnem harıcı sence??
fox Üye Evet bu Siteyi Arkadasim Bana Tavsiye etti.. :rolleyes: World of warcraft online oyununu oynuyormusun :rolleyes:
Evet bu Siteyi Arkadasim Bana Tavsiye etti.. :rolleyes: World of warcraft online oyununu oynuyormusun :rolleyes:
_KadirşinaS_ Üye Ne biliim. Ben hafta da 2 kitap okurum mutlaka ne olursa olsun öleecemi bilsem yine de okurum. Alttaki sen ne kadar okursun...
Ne biliim. Ben hafta da 2 kitap okurum mutlaka ne olursa olsun öleecemi bilsem yine de okurum. Alttaki sen ne kadar okursun...
seriFBurak Üye sewrm! bilen bilr!300 sayfayı bir gunde okuyan manyaklardnm! altaki en cok sewdgn kitap!
sewrm! bilen bilr!300 sayfayı bir gunde okuyan manyaklardnm! altaki en cok sewdgn kitap!
DefectoR Konu Sahibi yatmadan önceki dış fırçası olmadığı kesin D simyacı altaki kitap okumayı severmisin