Praetor Emekli Yönetici Sayısız kere... Hiç aşksız zamanım geçmedi diyebilirim. Alttaki, aynı anda iki kişiye hiç aşık oldu mu
Sayısız kere... Hiç aşksız zamanım geçmedi diyebilirim. Alttaki, aynı anda iki kişiye hiç aşık oldu mu
everest22 Üye ben zaten ayni anda 2 kişiye aşiğim biri mervem biri annem, Alttaki en son ne zaman camiye gittin...
vapur dumanı Üye Hmm kandil akşamı gitmiştim Alttaki en son ne zaman ve ne yaptında utandın?? - - - Eklendi - - - nazlican' Alıntı: Konyada ilk okulu okuyrdum terkedildin mi ? Genişletmek için tıkla ... Hmm edildim valla Alttaki göz rengimi önemlidir bakışlarmı??
Hmm kandil akşamı gitmiştim Alttaki en son ne zaman ve ne yaptında utandın?? - - - Eklendi - - - nazlican' Alıntı: Konyada ilk okulu okuyrdum terkedildin mi ? Genişletmek için tıkla ... Hmm edildim valla Alttaki göz rengimi önemlidir bakışlarmı??
Furkan Emekli Üye Gözün rengi değil kalbin gözü önemlidir. Unutmaki göz herşeyi görür ama kalp görmek istediği şeyi görür. Alttaki Tırnakların uzun mu ?
Gözün rengi değil kalbin gözü önemlidir. Unutmaki göz herşeyi görür ama kalp görmek istediği şeyi görür. Alttaki Tırnakların uzun mu ?
vapur dumanı Üye Furkan Emekli' Alıntı: Gözün rengi değil kalbin gözü önemlidir. Unutmaki göz herşeyi görür ama kalp görmek istediği şeyi görür. Alttaki Tırnakların uzun mu ? Genişletmek için tıkla ... hiç sevmem uzun tırnakları.Pis bence Alttaki en son ne zaman duş aldın??
Furkan Emekli' Alıntı: Gözün rengi değil kalbin gözü önemlidir. Unutmaki göz herşeyi görür ama kalp görmek istediği şeyi görür. Alttaki Tırnakların uzun mu ? Genişletmek için tıkla ... hiç sevmem uzun tırnakları.Pis bence Alttaki en son ne zaman duş aldın??
everest22 Üye Hmm serçe parmağimdaki tirnak uzun diğerleri kisa Alttaki En son izlediğin televizyon programi neydi ?
Hmm serçe parmağimdaki tirnak uzun diğerleri kisa Alttaki En son izlediğin televizyon programi neydi ?
Praetor Emekli Yönetici Hatırlamıyorum TV seyretmem... Alttaki en son ne zaman canın bir şey istedi?..
CanKartaL Emekli Yönetici HacKLess' Alıntı: İyi ya sen nabün Genişletmek için tıkla ... Eve gidiyorum beaa Alttaki sinirli biri misin?
HacKLess' Alıntı: İyi ya sen nabün Genişletmek için tıkla ... Eve gidiyorum beaa Alttaki sinirli biri misin?