Tuba Üye var ve planımı gerçekleştirmek için birazdan çıkacağım forumdan gerçekler mi canını acıtır yalan mı ?
var ve planımı gerçekleştirmek için birazdan çıkacağım forumdan gerçekler mi canını acıtır yalan mı ?
CABBAR Üye __xXx__' Alıntı: evet uzun zaman sonra sevgilime bincem alttaki akşam planın var mı Genişletmek için tıkla ... Ööööööööhööööööö Arda sevgilini bilmeyenler ne anlar
__xXx__' Alıntı: evet uzun zaman sonra sevgilime bincem alttaki akşam planın var mı Genişletmek için tıkla ... Ööööööööhööööööö Arda sevgilini bilmeyenler ne anlar
__xXx__ Üye rabbace' Alıntı: Ööööööööhööööööö Arda sevgilini bilmeyenler ne anlar Genişletmek için tıkla ... hacı abi bi bayandan böyle bahsetmeyeceğimi anlarlar yahu
rabbace' Alıntı: Ööööööööhööööööö Arda sevgilini bilmeyenler ne anlar Genişletmek için tıkla ... hacı abi bi bayandan böyle bahsetmeyeceğimi anlarlar yahu
doctorrr Üye Kahkaha atarken gitmek isterim Ulan ne güldük haa yaz yaz müslüman şuanda olmak istediğin yer?
MrTech Üye doctorrr' Alıntı: sinema ortamını sevmiyorum beni geriyor en sevdiğin kıyafetin? Genişletmek için tıkla ... takım elbisem. - - - Eklendi - - - en sevdigin bileklik ?
doctorrr' Alıntı: sinema ortamını sevmiyorum beni geriyor en sevdiğin kıyafetin? Genişletmek için tıkla ... takım elbisem. - - - Eklendi - - - en sevdigin bileklik ?
Tuba Üye Pek takı takmıyorum ama taşsız olan bi bilekliğim var onu daha çok seviyorum çay mı kahve mi ?
jackalmami Üye Gerçekçi düşünerek; Honda s2000 1 milyon dolar mı ? Yoksa en sevdiğin arkadaşın mı ? deseler, ilk hangi arabayı alırsın ?
Gerçekçi düşünerek; Honda s2000 1 milyon dolar mı ? Yoksa en sevdiğin arkadaşın mı ? deseler, ilk hangi arabayı alırsın ?