__xXx__ Üye biyolojik olarak evet ama ruhen başka bi yerdeyim alttaki kaç yaşında ilk defa aşık oldun
doctorrr Üye o tür fantezilerim yok ama güneşli havalarda deniz kenarında gezmeyi sevrim ki bugün okuldan kaçıp onu yaptım alttaki bas mı bariton mu?
o tür fantezilerim yok ama güneşli havalarda deniz kenarında gezmeyi sevrim ki bugün okuldan kaçıp onu yaptım alttaki bas mı bariton mu?
doctorrr Üye ee okul forması malumunuz beyaz tişört yeşil ceket koyu gri pantolon akşama ne yiyeceksin?
jackalmami Üye doctorrr' Alıntı: ee okul forması malumunuz beyaz tişört yeşil ceket koyu gri pantolon akşama ne yiyeceksin? Genişletmek için tıkla ... Eve ulaşamadım henüz En son ne yedin ?
doctorrr' Alıntı: ee okul forması malumunuz beyaz tişört yeşil ceket koyu gri pantolon akşama ne yiyeceksin? Genişletmek için tıkla ... Eve ulaşamadım henüz En son ne yedin ?
cukuleaks Üye Dolma kıymalı olan varya yemek hani yoğurt yedim şimdide puding yiyorum Nereye bakıyorsun
Tuba Üye HacKLess' Alıntı: Dolma kıymalı olan varya yemek hani yoğurt yedim şimdide puding yiyorum Nereye bakıyorsun Genişletmek için tıkla ... puding için ara verseydin Düzgün sorular sorun da cevaplayalım bari zaten canım sıkılıyor maxiye + face 'e bakıyorum diye cevaplayım bari - - - Eklendi - - - soruyu unuttum süt sever misin ?
HacKLess' Alıntı: Dolma kıymalı olan varya yemek hani yoğurt yedim şimdide puding yiyorum Nereye bakıyorsun Genişletmek için tıkla ... puding için ara verseydin Düzgün sorular sorun da cevaplayalım bari zaten canım sıkılıyor maxiye + face 'e bakıyorum diye cevaplayım bari - - - Eklendi - - - soruyu unuttum süt sever misin ?
cukuleaks Üye 'Nur'' Alıntı: puding için ara verseydin Düzgün sorular sorun da cevaplayalım bari zaten canım sıkılıyor maxiye + face 'e bakıyorum diye cevaplayım bari Genişletmek için tıkla ... Zaten puding 10 gündür dolapta bekliyor annem yapmıştı pastaya koyacam dedi dedi meşgul etti beni bende dayanamadım yidim bugün En sevmediğim yiyecek bamya - - - Eklendi - - - Alttaki üye , en son nezaman bağırarak şarkı söyledin ?
'Nur'' Alıntı: puding için ara verseydin Düzgün sorular sorun da cevaplayalım bari zaten canım sıkılıyor maxiye + face 'e bakıyorum diye cevaplayım bari Genişletmek için tıkla ... Zaten puding 10 gündür dolapta bekliyor annem yapmıştı pastaya koyacam dedi dedi meşgul etti beni bende dayanamadım yidim bugün En sevmediğim yiyecek bamya - - - Eklendi - - - Alttaki üye , en son nezaman bağırarak şarkı söyledin ?
Tuba Üye HacKLess' Alıntı: Zaten puding 10 gündür dolapta bekliyor annem yapmıştı pastaya koyacam dedi dedi meşgul etti beni bende dayanamadım yidim bugün En sevmediğim yiyecek bamya - - - Eklendi - - - Alttaki üye , en son nezaman bağırarak şarkı söyledin ? Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun jackalmami' Alıntı: Az önce, iş yerinde En nefret ettiğin türk şarkıcı ? Genişletmek için tıkla ... Özlem tekin en sevdiğin türk şarkıcı ?
HacKLess' Alıntı: Zaten puding 10 gündür dolapta bekliyor annem yapmıştı pastaya koyacam dedi dedi meşgul etti beni bende dayanamadım yidim bugün En sevmediğim yiyecek bamya - - - Eklendi - - - Alttaki üye , en son nezaman bağırarak şarkı söyledin ? Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun jackalmami' Alıntı: Az önce, iş yerinde En nefret ettiğin türk şarkıcı ? Genişletmek için tıkla ... Özlem tekin en sevdiğin türk şarkıcı ?
jackalmami Üye 'Nur'' Alıntı: Afiyet olsun Özlem tekin en sevdiğin türk şarkıcı ? Genişletmek için tıkla ... Sagopa kajmer Askerliği nerde yaptın, nasıl geçti ? Ve bir kaç anını alalım
'Nur'' Alıntı: Afiyet olsun Özlem tekin en sevdiğin türk şarkıcı ? Genişletmek için tıkla ... Sagopa kajmer Askerliği nerde yaptın, nasıl geçti ? Ve bir kaç anını alalım