berky41 Üye FeC!' Alıntı: Ben de sol ayak. Alttaki altta kaldım diye yeriniyor musun? Genişletmek için tıkla ... hayır nasıl olsa herkey bir gun altta kalacak. Sende dahil. Alttaki nezaman kalktın.
FeC!' Alıntı: Ben de sol ayak. Alttaki altta kaldım diye yeriniyor musun? Genişletmek için tıkla ... hayır nasıl olsa herkey bir gun altta kalacak. Sende dahil. Alttaki nezaman kalktın.
GuitaristBoy Üye ne orucu jetlag oldum yarına normale dönmem gerek alttaki üye hiç kimseden dayak yedinmi
berky41 Üye GuitaristBoy' Alıntı: ne orucu jetlag oldum yarına normale dönmem gerek alttaki üye hiç kimseden dayak yedinmi Genişletmek için tıkla ... askerde altaki benim usteki uye hakkında ne dusunuyon. Nasıl biridir.
GuitaristBoy' Alıntı: ne orucu jetlag oldum yarına normale dönmem gerek alttaki üye hiç kimseden dayak yedinmi Genişletmek için tıkla ... askerde altaki benim usteki uye hakkında ne dusunuyon. Nasıl biridir.
berky41 Üye kaplanser' Alıntı: alttaki üsttekine sor bakayım,burda ne arıyormuş Genişletmek için tıkla ... benim ustumde sen varsın burda ne arıyon. ne ayak - - - Eklendi - - - alpayoktay' Alıntı: Bartu abim iyi biridir hortlarıyla meşhur Daha önce bir ünlüyle karşılaştın mı Genişletmek için tıkla ... altındaki sormamı istedi burda ne arıyon. Altaki nerde doğdun ve nerde yasıyon.
kaplanser' Alıntı: alttaki üsttekine sor bakayım,burda ne arıyormuş Genişletmek için tıkla ... benim ustumde sen varsın burda ne arıyon. ne ayak - - - Eklendi - - - alpayoktay' Alıntı: Bartu abim iyi biridir hortlarıyla meşhur Daha önce bir ünlüyle karşılaştın mı Genişletmek için tıkla ... altındaki sormamı istedi burda ne arıyon. Altaki nerde doğdun ve nerde yasıyon.
jackalmami Üye iyi bi şikayetimiz yok evli misin bekar mı bekarsan sevgilin var mı yok mu hiç biri yoksa sen var mısın sen varsan bunlar olabilir mi niye bu kadar karıştı aslında çok basitti
iyi bi şikayetimiz yok evli misin bekar mı bekarsan sevgilin var mı yok mu hiç biri yoksa sen var mısın sen varsan bunlar olabilir mi niye bu kadar karıştı aslında çok basitti
GuitaristBoy Üye alpayoktay' Alıntı: Bartu abim iyi biridir hortlarıyla meşhur Daha önce bir ünlüyle karşılaştın mı Genişletmek için tıkla ... tam üç tane
alpayoktay' Alıntı: Bartu abim iyi biridir hortlarıyla meşhur Daha önce bir ünlüyle karşılaştın mı Genişletmek için tıkla ... tam üç tane
kaplanser Üye berky41' Alıntı: benim ustumde sen varsın burda ne arıyon. ne ayak - - - Eklendi - - - altındaki sormamı istedi burda ne arıyon. Altaki nerde doğdun ve nerde yasıyon. Genişletmek için tıkla ... konya da doğdum ıstanbulda yaşıyorum
berky41' Alıntı: benim ustumde sen varsın burda ne arıyon. ne ayak - - - Eklendi - - - altındaki sormamı istedi burda ne arıyon. Altaki nerde doğdun ve nerde yasıyon. Genişletmek için tıkla ... konya da doğdum ıstanbulda yaşıyorum