PriveT Üye Asi ve haksizliklara tahammul edemeyisimdendir. Ama cok sukur dayak yemeden bitirdim. Bir arkadasinin affedemeyecegin en buyuk hatasi ne olur? (Namus meseleleri haric)
Asi ve haksizliklara tahammul edemeyisimdendir. Ama cok sukur dayak yemeden bitirdim. Bir arkadasinin affedemeyecegin en buyuk hatasi ne olur? (Namus meseleleri haric)
MasteLaa Üye Bana yalan söylemesi Hiç sevmediğin biri sana en sevdiğin şeyi aldı ama onunla küssün barışır mısın ?
Bana yalan söylemesi Hiç sevmediğin biri sana en sevdiğin şeyi aldı ama onunla küssün barışır mısın ?
MasteLaa Üye Hemen En sevdiğin arkadaşın telefonu yanlışlıkla okulun camından aşağı düşürdü ne yaparsın ?
kullanıcıadları Üye nokia_belle' Alıntı: iyi valla nolsun iş güç. Yazıcak olan üye,neden üye oldun buraya bakıyım sen Genişletmek için tıkla ... Neredeyse bütün forum gibi bir şey indirmek için üye olmuştum Alltaki üye aşk hayatın nasıl gidiyor
nokia_belle' Alıntı: iyi valla nolsun iş güç. Yazıcak olan üye,neden üye oldun buraya bakıyım sen Genişletmek için tıkla ... Neredeyse bütün forum gibi bir şey indirmek için üye olmuştum Alltaki üye aşk hayatın nasıl gidiyor
nokia_belle Üye kullanıcıadları' Alıntı: Neredeyse bütün forum gibi bir şey indirmek için üye olmuştum Alltaki üye aşk hayatın nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla ... Dh'da görmüştüm sanki Olmayan nasıl gider ki,aslın da varla yok arsında da neyse uzun hikaye kutupların iki tarafı da eksi olunca itici kuvvet doğuyor Bir sonra ki üye,çok yemek yedin dimi? e haliyle gazda yapmıştır,bırahşhhyakınımda soda içmede,onun yerine güneşte kalmış su içermisin
kullanıcıadları' Alıntı: Neredeyse bütün forum gibi bir şey indirmek için üye olmuştum Alltaki üye aşk hayatın nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla ... Dh'da görmüştüm sanki Olmayan nasıl gider ki,aslın da varla yok arsında da neyse uzun hikaye kutupların iki tarafı da eksi olunca itici kuvvet doğuyor Bir sonra ki üye,çok yemek yedin dimi? e haliyle gazda yapmıştır,bırahşhhyakınımda soda içmede,onun yerine güneşte kalmış su içermisin
Mobilator Emekli Yönetici nokia_belle' Alıntı: Dh'da görmüştüm sanki Olmayan nasıl gider ki,aslın da varla yok arsında da neyse uzun hikaye kutupların iki tarafı da eksi olunca itici kuvvet doğuyor Bir sonra ki üye,çok yemek yedin dimi? e haliyle gazda yapmıştır,bırahşhhyakınımda soda içmede,onun yerine güneşte kalmış su içermisin Genişletmek için tıkla ... şu an niyetliyim içemem ama akşam olsun gerekirse çaydanlığın altındaki kaynar suyu içerim alttaki üye havalar nasıl orada?
nokia_belle' Alıntı: Dh'da görmüştüm sanki Olmayan nasıl gider ki,aslın da varla yok arsında da neyse uzun hikaye kutupların iki tarafı da eksi olunca itici kuvvet doğuyor Bir sonra ki üye,çok yemek yedin dimi? e haliyle gazda yapmıştır,bırahşhhyakınımda soda içmede,onun yerine güneşte kalmış su içermisin Genişletmek için tıkla ... şu an niyetliyim içemem ama akşam olsun gerekirse çaydanlığın altındaki kaynar suyu içerim alttaki üye havalar nasıl orada?
berky41 Üye plusnettr' Alıntı: Çok sıcak vantilatörü açtım öyle oturuyorum Alttaki üye sizin orada İftar oldu mu ? Genişletmek için tıkla ... istanbuldayim ve burda iftara coook var. Alttaki uye enson nezaman ban yedin.
plusnettr' Alıntı: Çok sıcak vantilatörü açtım öyle oturuyorum Alttaki üye sizin orada İftar oldu mu ? Genişletmek için tıkla ... istanbuldayim ve burda iftara coook var. Alttaki uye enson nezaman ban yedin.