SelmanTE Üye yaw kardesim nie soru sormuyon yaw bunadınmı alttaki şuna sööle bi daha soru sormayı unutmasın!!! sence unuturmu alttaki¿¿¿
yaw kardesim nie soru sormuyon yaw bunadınmı alttaki şuna sööle bi daha soru sormayı unutmasın!!! sence unuturmu alttaki¿¿¿
ibrahimcay1 Üye yani nickin gusel ama DefectoR sanki daha iiidi yaww yani kar1smak gibi olmas1n ama ... alttaki sence nas1 nicki??
yani nickin gusel ama DefectoR sanki daha iiidi yaww yani kar1smak gibi olmas1n ama ... alttaki sence nas1 nicki??
mavi_yildirim Üye gonül güselini buldumu cirkinde olsa eyvallah eder sence güselse okadar alttaki nerelisin
ChavRash Emekli Yönetici uyumadım .. !! Alttaki ben nie bu saat'e kadar oturuyom (saat sabah 04:10 )
Gokhan43 Üye Bende bilmiyorum ama bende bu saate kadar seninleyim.. (Saat sabahın körü 4.37) Alttaki neden biz Berdosh'la beraber burada sabahlıyoruz?
Bende bilmiyorum ama bende bu saate kadar seninleyim.. (Saat sabahın körü 4.37) Alttaki neden biz Berdosh'la beraber burada sabahlıyoruz?
fts Üye ılk annemden dogduktan sonra karnımın doydugu zaman mutlu olmusumdur alttakı en son ne zman mutlu oldun dıye sorayım barı? :
ılk annemden dogduktan sonra karnımın doydugu zaman mutlu olmusumdur alttakı en son ne zman mutlu oldun dıye sorayım barı? :
DefectoR Konu Sahibi Herzamanki gibi bu seferde haksızsın maalesef Alttaki üstümdeki nie haksızlık yapıyor hep. Hemde bana? D
Herzamanki gibi bu seferde haksızsın maalesef Alttaki üstümdeki nie haksızlık yapıyor hep. Hemde bana? D
seriFBurak Üye 100. yıllarında sampion olamdılar die kıskanıolar ! alttaki nie 100. yıllarında huzuncu yıllarını kutladılar!?
100. yıllarında sampion olamdılar die kıskanıolar ! alttaki nie 100. yıllarında huzuncu yıllarını kutladılar!?
hacker_akbal Üye bu bir kıskanma değildir biz 100. yılda türkiye kupasını aldık ve onunla 100. yılımızı kutladık olay bu kadar çeşitli yalan yanlılş spekülasyonlar yapmayalım lütfen sen bu konuda ne düşünüyorsun alttaki bu mu :eksi: yoksa bu mu ; ????????????
bu bir kıskanma değildir biz 100. yılda türkiye kupasını aldık ve onunla 100. yılımızı kutladık olay bu kadar çeşitli yalan yanlılş spekülasyonlar yapmayalım lütfen sen bu konuda ne düşünüyorsun alttaki bu mu :eksi: yoksa bu mu ; ????????????
serseri32 Üye bence 100. yılda türkiye kupasının yanına lig kupası da katılmalıydı. Alttaki senin en beğendiğin yabancı futbolcu???
bence 100. yılda türkiye kupasının yanına lig kupası da katılmalıydı. Alttaki senin en beğendiğin yabancı futbolcu???