FlaxLy Üye KAHVE olsun. Sabah erken kalktım. İçiyimde uykum açılsın. Ağzım yırtılcak nerdeyse esneye esneye Alttaki adın nedir ?
KAHVE olsun. Sabah erken kalktım. İçiyimde uykum açılsın. Ağzım yırtılcak nerdeyse esneye esneye Alttaki adın nedir ?
FlaxLy Üye Sen benim sorumu cevapla,bende senin sorunu cevaplıyım Alttaki 2.2.2.2.2.2:4:4:3.34= ????? ( Bunu yap gali )
Sen benim sorumu cevapla,bende senin sorunu cevaplıyım Alttaki 2.2.2.2.2.2:4:4:3.34= ????? ( Bunu yap gali )
FlaxLy Üye 420 soru çözdüm. Şunu 600 yapıp yatacağım Alttaki Napıyorsun ----------Eklendi @ 21:10:22 ---------- Yazıldı @ 21:08:37 ---------- TÜreeee niye ben yazarken yorum yaptın yeter gali la bu 2 oluyor Yengene ne zaman evlenme teklifi edersem o zaman Alttaki napıyorsun ?
420 soru çözdüm. Şunu 600 yapıp yatacağım Alttaki Napıyorsun ----------Eklendi @ 21:10:22 ---------- Yazıldı @ 21:08:37 ---------- TÜreeee niye ben yazarken yorum yaptın yeter gali la bu 2 oluyor Yengene ne zaman evlenme teklifi edersem o zaman Alttaki napıyorsun ?