RestlessDiablo Üye Başkasının adında bana mesaj yazılması... Sinirden dövecektim neredeyse... Genelde olumsuz musundur olaylara karşı? Pozitif olabilir misin yoksa?
Başkasının adında bana mesaj yazılması... Sinirden dövecektim neredeyse... Genelde olumsuz musundur olaylara karşı? Pozitif olabilir misin yoksa?
L-LumieRe Üye pozitifim ancak tersim fena terstir kımseye zararım dokunmaz ama 2011 yılı ıcerısınde en cok pısmanlık duydugun sey ?
pozitifim ancak tersim fena terstir kımseye zararım dokunmaz ama 2011 yılı ıcerısınde en cok pısmanlık duydugun sey ?
greenmile Üye kendi yaptığım hiçbir şeyden pişmanlık duymam ben Alttaki sevgiline söylemen gerek birşeyi hemen söyleyebilir misin?
kendi yaptığım hiçbir şeyden pişmanlık duymam ben Alttaki sevgiline söylemen gerek birşeyi hemen söyleyebilir misin?
greenmile Üye bana eski sevgili deme kısmen aynı durumdayım varya herşeye rağmen olmaz alttaki yemek yapmayı biliyor musun?
bana eski sevgili deme kısmen aynı durumdayım varya herşeye rağmen olmaz alttaki yemek yapmayı biliyor musun?
SHS Üye makarna, tost yaparım sayılır mı? Yarın pilav yapmayı deniycem alttaki sevgilinin ailesi seni istemiyor ama çok seviyorsun, bu durumu nasıl çözersin?
makarna, tost yaparım sayılır mı? Yarın pilav yapmayı deniycem alttaki sevgilinin ailesi seni istemiyor ama çok seviyorsun, bu durumu nasıl çözersin?