Praetor Emekli Yönetici Fıstıklı Fitil Sucuk yedim... Efsaneydi yani... Alttaki, şimdiye kadar kaç sevgilin oldu?
greenmile Üye yokta gönül kayması olabilir diyelim alttaki ailenden gizli gizli sigara içtiğin oldu mu?
Praetor Emekli Yönetici Bir kere denedim 6 yaşımda. Ailemden gizli Sonra bir daha da içmedim zaten. Alttaki sarhoş olup da yaptığın en pişmanlık uyandıran şey neydi?
Bir kere denedim 6 yaşımda. Ailemden gizli Sonra bir daha da içmedim zaten. Alttaki sarhoş olup da yaptığın en pişmanlık uyandıran şey neydi?
CryDaqqeR Üye Ata abiye burdan cevap olsun sarhoştum hatırlamıyorum belli olmuyor 1 saat diyelim alttaki kaç yıldır maxicep ?
Ata abiye burdan cevap olsun sarhoştum hatırlamıyorum belli olmuyor 1 saat diyelim alttaki kaç yıldır maxicep ?
Astrosman Üye Üstüme kıraa düştü ----------Eklendi @ 08:02:08 ---------- Yazıldı @ 08:01:36 ---------- Üstüme kıraa düştü alttaki dedenin lakabı
Üstüme kıraa düştü ----------Eklendi @ 08:02:08 ---------- Yazıldı @ 08:01:36 ---------- Üstüme kıraa düştü alttaki dedenin lakabı
' KalendeR ' Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Alttaki sana soru sormak istemiyorum desem darılır mısın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Alttaki sana soru sormak istemiyorum desem darılır mısın