bydexer Üye Bol kaşarlı ve az sucuklu karışık mı karışık 20 tost ve yanına da isteğe göre ayran veya tavşan kanı çay Kışın evin içinin çok sıcak olmasını mı istersin,yoksa ılık olmasını mı?
Bol kaşarlı ve az sucuklu karışık mı karışık 20 tost ve yanına da isteğe göre ayran veya tavşan kanı çay Kışın evin içinin çok sıcak olmasını mı istersin,yoksa ılık olmasını mı?
Tuba.Erva Üye sıcak tabıkı ona çözüm var camı pencereyı acarsın ılık olursa bdaha o moda sokamam evı 14 subatta napcaksın
sıcak tabıkı ona çözüm var camı pencereyı acarsın ılık olursa bdaha o moda sokamam evı 14 subatta napcaksın
bydexer Üye 20 yıldır yaptığım gibi normal bi günmüşçesine geçiricem,yani diğer günlerden farkı olmuycak benim için 20 yıldır olduğu gibi Sevgilin var mı?
20 yıldır yaptığım gibi normal bi günmüşçesine geçiricem,yani diğer günlerden farkı olmuycak benim için 20 yıldır olduğu gibi Sevgilin var mı?
bydexer Üye Direkten döndüm,yani isteseydim gelicektim,ama okulu bahane ederek gelmedim. Halil Sezai Paracıkoğlu adlı şarkıcıyı daha önce duymuş muydun veya dinlemiş miydin?
Direkten döndüm,yani isteseydim gelicektim,ama okulu bahane ederek gelmedim. Halil Sezai Paracıkoğlu adlı şarkıcıyı daha önce duymuş muydun veya dinlemiş miydin?
xxdama Üye hayır duymadım Hey alttaki arabesk rap dinler misin? Eğer dinliyorsan arabesk rap yapan birisini şöyle
hayır duymadım Hey alttaki arabesk rap dinler misin? Eğer dinliyorsan arabesk rap yapan birisini şöyle
bydexer Üye An itibariyle dinlemiyorum,ama bu alanda en başarılı gruplardan biri olarak Tripkolic'i gösterebilirim Halil Sezai Paracıkoğlu adlı şarkıcıyı daha önce duymuş muydun veya dinlemiş miydin?
An itibariyle dinlemiyorum,ama bu alanda en başarılı gruplardan biri olarak Tripkolic'i gösterebilirim Halil Sezai Paracıkoğlu adlı şarkıcıyı daha önce duymuş muydun veya dinlemiş miydin?