dostum taht meselesi şakaydı ha mert sen de safın tekisin bugün bize gelmen lassımdı ortalarda yoksun yani ne diim ki benden habersiz girmişin allah seni nasıl biliosa öyle yapsın ehehehehehe (yapmış yapçaa kadar aslında ama ossun ehehehehehehe)
Elimdekilerle yetiniyorum.Qd ve I-mate smartphone. Bir de kız arkadaşıma aldığım sx1 var. Bu arada alttakine soruyoruz. Bu oyunun mantığı bu. Üstekinin sorusuna cevap verip alttakine soru soruyoruz. Ben sana sorayım o zaman. Niye bu kadar kısa zamanda mesaj sayını arttırmaya çalışıyorsun.
ben muhabbet edecek birilerini arıyorum malum işim gereği geceleri çalışıyorum geceleri çalıştığım içinde gece maxicepe giren fazla kimse yok giren birisini bulduğum zaman takip ediyorum onunla muhabbet etmek istiyorum
geceden berri otuz kırk kişi girdi ama giren fazla durmadı hemen çıkıp gitti millet ya dosya indirmek için giriyor ya da derdi olan çare bulmak için bulan da bulamayan da hemen çıkıp gidiyor
Sorunu sormayı unttun bu arada. Bu sitede yenisin belki bilmiyorsun ama bu site daha önce kapandı.O yüzden seninde dediğin gibi gerksiz download ve forumun gereksiz kirlenmesi sitenin ömründen yiyor. Sorumu sorayım bari ne iş yapıyorsun.
Kıdemli Üniversite öğrencisim 5. sınıfım ( +1 ) ve daha 2 sene garanti okuyacağım. Kasımdan beri mobil sitelerinin içindeyim. Avea'da çalıştım Kurumsal Satış, Telefon Satışı ve en son Teknik Servis. Anlayacağın hobim.
Ben siteyi kötü kullannalara kızıyorum. Dediğim gibi gereksiz doenload ve forum kirliliği.Çünkü maxicep'i seviyorum ve bir daha kapanmasını istemiyorum.