cptalperen Üye Dafny' Alıntı: kafama eserse.gunde 300 de olur 3 de avatarındaki km Genişletmek için tıkla ... sevdiğim .. alttaki sevdiğin biri varmı ?
Dafny' Alıntı: kafama eserse.gunde 300 de olur 3 de avatarındaki km Genişletmek için tıkla ... sevdiğim .. alttaki sevdiğin biri varmı ?
Praetor Emekli Yönetici Şeytan üçgeni: Tükürülmesi, çimdik atılması, ayağıma basılması. Alttaki, en son ne için dua ettin?
Praetor Emekli Yönetici Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız 5 adet but tatlı-acı soslu ve barbekü soslu + buharda sebze. Adamlar cidden işi biliyor. Tavuk seven mutlaka gitmeli... Alttaki: sence ben askerde nereye düşeceğim? At kafadan bir il? Neresi doğdu içine?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız 5 adet but tatlı-acı soslu ve barbekü soslu + buharda sebze. Adamlar cidden işi biliyor. Tavuk seven mutlaka gitmeli... Alttaki: sence ben askerde nereye düşeceğim? At kafadan bir il? Neresi doğdu içine?
Revengeful Emekli Yönetici Artık böyle gecicek gibi .. Alttaki şarap katılan yemekleri severmisin ? --------------- Ekleme --------------- Praetor' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız 5 adet but tatlı-acı soslu ve barbekü soslu + buharda sebze. Adamlar cidden işi biliyor. Tavuk seven mutlaka gitmeli... Alttaki: sence ben askerde nereye düşeceğim? At kafadan bir il? Neresi doğdu içine? Genişletmek için tıkla ... Reklam resmen
Artık böyle gecicek gibi .. Alttaki şarap katılan yemekleri severmisin ? --------------- Ekleme --------------- Praetor' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız 5 adet but tatlı-acı soslu ve barbekü soslu + buharda sebze. Adamlar cidden işi biliyor. Tavuk seven mutlaka gitmeli... Alttaki: sence ben askerde nereye düşeceğim? At kafadan bir il? Neresi doğdu içine? Genişletmek için tıkla ... Reklam resmen
Reşwan Emekli Yönetici Nayır sevmem şarap içmem. Yeminimi bozdurmayın ülennn. Alttaki sence çok uzun süre burda kalırmıyım. Nasıl görünüyor gidişatım.
Nayır sevmem şarap içmem. Yeminimi bozdurmayın ülennn. Alttaki sence çok uzun süre burda kalırmıyım. Nasıl görünüyor gidişatım.
Reşwan Emekli Yönetici Pehh.. Yüzme dediğin nedir ki. Profilde ki barajı gördün mü bilmem ama. Artık bakarsan tahmin edersin. Yüzerim tabiki. Alttaki en son kime nasıl gıcık oldun.
Pehh.. Yüzme dediğin nedir ki. Profilde ki barajı gördün mü bilmem ama. Artık bakarsan tahmin edersin. Yüzerim tabiki. Alttaki en son kime nasıl gıcık oldun.
Revengeful Emekli Yönetici Minoo ya gicik oldum. Yazım yanlışlarımı bulup duruyordu.. Alttaki uçağa binmekten korkarmisin
Reşwan Emekli Yönetici Uçağa hiç.. binmedim'ki korkayım.. alttaki bunu minoo'yada söyledin'mi sana gıcık oluyorum diye...