Praetor Emekli Yönetici Hatırlamıyorum Hatırlayacak kadar aklım olsa çıkartmış olurdum zaten Alttaki, en vahşi duygun nedir?
gaffarson Üye sigara en kısa sürede kurtulacağım inşallah kimbilir belki yarın belki yarından da yakın... alttaki şu anki iç çamaşır rengin nedir ? (madem özel soru konunun amacı )
sigara en kısa sürede kurtulacağım inşallah kimbilir belki yarın belki yarından da yakın... alttaki şu anki iç çamaşır rengin nedir ? (madem özel soru konunun amacı )
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Pembe pembe kalpli likralı Türk donu Alttaki üstünde ne var yaw bu konunun sonu iyi değil
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Ya vallahi biliyordum senin geleceğini ve bana cevap vereceğini Hatta praetor yazar diyecektim de eşcinsel gözüyle bakılmayayim diye yazmadım Kısa bir şey var alttan esiyo güzel oluyor Alttaki, hangi mesleği yapmak isterdin ?
Ya vallahi biliyordum senin geleceğini ve bana cevap vereceğini Hatta praetor yazar diyecektim de eşcinsel gözüyle bakılmayayim diye yazmadım Kısa bir şey var alttan esiyo güzel oluyor Alttaki, hangi mesleği yapmak isterdin ?
Praetor Emekli Yönetici Üniversitede hoca olmak... Ama ona giden yol o kadar zor ki seçmedim. Alttaki bir sevgili seçme hakkı verseler kimi seçerdin?..
Üniversitede hoca olmak... Ama ona giden yol o kadar zor ki seçmedim. Alttaki bir sevgili seçme hakkı verseler kimi seçerdin?..
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Bülent Ersoy Alttaki en yakın arkadaşın senden hoşlanan bir eşcinsel çıkarsa ne yaparsın ?
Yasminozz Üye 1.... bu cvp bi üstteki üye içindi.. sana cevabım ; rehberimde sanırım 50 kişi anca vardır... Alttaki; senin kaç sevgilin oldu ???
1.... bu cvp bi üstteki üye içindi.. sana cevabım ; rehberimde sanırım 50 kişi anca vardır... Alttaki; senin kaç sevgilin oldu ???
Yasminozz Üye az önce aynı soruyla karşılaştın çalışsaydın ya.. otur...sıfır... Alttaki; senin kaç sevgilin oldu ??
az önce aynı soruyla karşılaştın çalışsaydın ya.. otur...sıfır... Alttaki; senin kaç sevgilin oldu ??