sek00 Üye --------------- Ekleme --------------- yok kardeş rüzgar bile yok alttaki hayatında yaptğn en byük hata nedir¿?
--------------- Ekleme --------------- yok kardeş rüzgar bile yok alttaki hayatında yaptğn en byük hata nedir¿?
Yasminozz Üye Evet var yağmur...güzel yağıyo ama hava da soğudu birden kış gibi... alttaki; bugün misafirim var ona ne pişiriym sence...bana şöyle güzel bi iftar menüsü yazsana sana zahmet...
Evet var yağmur...güzel yağıyo ama hava da soğudu birden kış gibi... alttaki; bugün misafirim var ona ne pişiriym sence...bana şöyle güzel bi iftar menüsü yazsana sana zahmet...
SAINT1 Üye Yok.tabi Türkçede ve ingilizcede diğerlerinde olabilir belki. Heyyy alttaki bugünün nasıl geçti ? 1 cümleyle değil ama ne yaptın neettin anlat bakalım.
Yok.tabi Türkçede ve ingilizcede diğerlerinde olabilir belki. Heyyy alttaki bugünün nasıl geçti ? 1 cümleyle değil ama ne yaptın neettin anlat bakalım.
Perfect! Üye sabah 8 de kalktım (tabi kalkmak deniyosa uyumadım ki ) gittim direksiyon kursu vardı bi yolların tozunu attırdım sonra geldim eve daha evdeyim alttaki saat kaç
sabah 8 de kalktım (tabi kalkmak deniyosa uyumadım ki ) gittim direksiyon kursu vardı bi yolların tozunu attırdım sonra geldim eve daha evdeyim alttaki saat kaç