Doğan Üye "Biz Ne ZavaLLıLaR qißi qünLük SeveriZ Nede Sevdiqimizi Yarı Y0Lda ßırakıp ZavaLLı Ederiz..." Alttaki Turkce Rap denince aklına gelen ilk kişi kimdir?
"Biz Ne ZavaLLıLaR qißi qünLük SeveriZ Nede Sevdiqimizi Yarı Y0Lda ßırakıp ZavaLLı Ederiz..." Alttaki Turkce Rap denince aklına gelen ilk kişi kimdir?
TopFury Üye Edebiyatımızdaki isimler sözlüğü-Behçet Necatigil Alttaki...evcil bir hayvanın olsa adı ne olurdu?
Catty Emekli Yönetici A Mustafa Furkan' Alıntı: Sayılır.. Üniversiteye Hazırlanıyorum.. Alttaki Solak Mısın ? Genişletmek için tıkla ... Evet solağım ... Evcil hayvanım olmaz ama olsa" büdü " koyarım Alttaki evcil hayvanın varmı ki?
A Mustafa Furkan' Alıntı: Sayılır.. Üniversiteye Hazırlanıyorum.. Alttaki Solak Mısın ? Genişletmek için tıkla ... Evet solağım ... Evcil hayvanım olmaz ama olsa" büdü " koyarım Alttaki evcil hayvanın varmı ki?
Calaissien Üye burada yok ama ıspartada var alttaki hayatın boyunca sevgililerinden birine söylediğin en güzel söz ? ( bundan bende yararlanabilirim belki )
burada yok ama ıspartada var alttaki hayatın boyunca sevgililerinden birine söylediğin en güzel söz ? ( bundan bende yararlanabilirim belki )
Mustafa Furkan Üye Bir Sevgiliye Söylenebilecek En Güzel Söz, Gözlerinin İçine Bakarak ve İçinden Geliyorsa Seni Seviyorum Demektir.. Alttaki Nasıldım..
Bir Sevgiliye Söylenebilecek En Güzel Söz, Gözlerinin İçine Bakarak ve İçinden Geliyorsa Seni Seviyorum Demektir.. Alttaki Nasıldım..
Mustafa Furkan Üye İkinci Çanakkale Zaferinin Yaşandığı Yer Tabi ki.. GAZİANTEP Alttaki Memleketime Çok mu Bağlı Görünüyorum ?
İkinci Çanakkale Zaferinin Yaşandığı Yer Tabi ki.. GAZİANTEP Alttaki Memleketime Çok mu Bağlı Görünüyorum ?
Praetor Emekli Yönetici Avatar fena değil de imza hoşuma gitmedi, çünkü forum kurallarına aykırıydı. Sildim ben de. Alttaki, ne yaptın az önce?
Avatar fena değil de imza hoşuma gitmedi, çünkü forum kurallarına aykırıydı. Sildim ben de. Alttaki, ne yaptın az önce?
borisu Üye Telefon ve bilgisayarları bir daha kurcalamamaya yemin ettim =) Alttaki uykun niye kaçtı bu saatte burdasın??
Telefon ve bilgisayarları bir daha kurcalamamaya yemin ettim =) Alttaki uykun niye kaçtı bu saatte burdasın??
Catty Emekli Yönetici Biraz hastayım öksürmekten hiç uyuyamadım Hey alttaki Alerjik hastalığın varmı?
Catty Emekli Yönetici Güzel bir nokta atışı oldu çaya tomurcuk katıp içmeyi çok severim ama aşırısı kötü oluyor orası ayrı Hey alttaki Alttaki misin?
Güzel bir nokta atışı oldu çaya tomurcuk katıp içmeyi çok severim ama aşırısı kötü oluyor orası ayrı Hey alttaki Alttaki misin?