xkadir61 Üye çok iyi olur. birde gameboy uyumlu tarzı çıksada bizde oynasak alttaki; en beğendiğin oyun hangisi?
dreamnurse Üye pc oyunu olarak özellikle istediğim bir oyun var clive barkers undying ancak vista uyumlu olmadığı için bide bulamadığım için oynayamıyorum onun haricinde en son bitirdiğim oyun painkiller onunda ikincisi çıkmış overdose onu henüz oyanayamadım alttaki senin en beğendiğin oyun hangisi?
pc oyunu olarak özellikle istediğim bir oyun var clive barkers undying ancak vista uyumlu olmadığı için bide bulamadığım için oynayamıyorum onun haricinde en son bitirdiğim oyun painkiller onunda ikincisi çıkmış overdose onu henüz oyanayamadım alttaki senin en beğendiğin oyun hangisi?
xkadir61 Üye çünkü tatilden sonra çalışmaya başlayacak olmak insana sıkıcı gelir. alttaki en sevdiğin gün nedir?
Nazy Üye okula gittiğim zamanlar hep cuma olmuştur şuan okula gitmiyorum ama nedense hala cuma günlerini çok seviyorum alttaki en sevdiğin üye?
okula gittiğim zamanlar hep cuma olmuştur şuan okula gitmiyorum ama nedense hala cuma günlerini çok seviyorum alttaki en sevdiğin üye?
jöly Üye en sevdiğim üye konusuna ben tek isim veremem...zaten onlar kendilerini biliyor... alttaki sen ne cevap verirsin üsttekinin sorusuna?
en sevdiğim üye konusuna ben tek isim veremem...zaten onlar kendilerini biliyor... alttaki sen ne cevap verirsin üsttekinin sorusuna?
jöly Üye iyiydim ama bazı kişiler keyfimi kaçırıyor sinirlerim bozuk... alttaki birinin yüzüne karşı mı yorum yaparsın yoksa arkasından mı konuşursun?
iyiydim ama bazı kişiler keyfimi kaçırıyor sinirlerim bozuk... alttaki birinin yüzüne karşı mı yorum yaparsın yoksa arkasından mı konuşursun?
jöly Üye isyan çıkıcak yönetim istifa edecek... alttaki birinin yüzüne doğruları söylediğin için başkaları tarafından huzur bozuyorsun şeklinde eleştiri alsan napardın?
isyan çıkıcak yönetim istifa edecek... alttaki birinin yüzüne doğruları söylediğin için başkaları tarafından huzur bozuyorsun şeklinde eleştiri alsan napardın?
D3N1Z Üye Çok severim biz ne de olsa karda oynamayi bilmeyen cocuklriz (ADANA) Soguk mu sicakmi deseme nedersin ?
Çok severim biz ne de olsa karda oynamayi bilmeyen cocuklriz (ADANA) Soguk mu sicakmi deseme nedersin ?