kabusun Üye fotograf çekimi için model seçimi.. alttaki sence benim mobil video bölümünde açtıgım yardım başlıklı problemime kim yardım edecek?
fotograf çekimi için model seçimi.. alttaki sence benim mobil video bölümünde açtıgım yardım başlıklı problemime kim yardım edecek?
Solamente Üye bayram bugün kim sıktı senin canını kendini motive et güzel şeyler düşün iyi şeyler düşün kederler sıkıntılar bu gün çevrimdışı NADİDE hanım lütfenn gülümse bakalım kaç kişiye bayram mesajı attın
bayram bugün kim sıktı senin canını kendini motive et güzel şeyler düşün iyi şeyler düşün kederler sıkıntılar bu gün çevrimdışı NADİDE hanım lütfenn gülümse bakalım kaç kişiye bayram mesajı attın
-YARINIYOK- Üye 3, 4 kişiye hattım kayboldugu için numaralarım da gitti hayatında en çok sahip olmak istediğin nedir
Solamente Üye kim olduğunu söylemem birinin sevgisini istiyorum bi o biliyo bunu bide en yakın arkadaşım burcum biliyo kısmet diyelim kaderde varsa !! alttaki gözlerin ne renk
kim olduğunu söylemem birinin sevgisini istiyorum bi o biliyo bunu bide en yakın arkadaşım burcum biliyo kısmet diyelim kaderde varsa !! alttaki gözlerin ne renk
kabusun Üye siyah ve kısa. peki alttaki hayatta en çok sahip olmak istedigin ancak hala sahip olamadıgın manevi şey ne??
siyah ve kısa. peki alttaki hayatta en çok sahip olmak istedigin ancak hala sahip olamadıgın manevi şey ne??
Solamente Üye oldu bi ara her sevgilisi olanın başına gelir sıkma canını alttaki sevgilinle en uzun kaç saat telde konuştun
oldu bi ara her sevgilisi olanın başına gelir sıkma canını alttaki sevgilinle en uzun kaç saat telde konuştun
burak9400 Üye konuşamadım çünkü hiç olmadı alttaki ilk bilgisayarın çöktüğünde ne hissettin ve o gün ne oldu uzun uzun anlat.
konuşamadım çünkü hiç olmadı alttaki ilk bilgisayarın çöktüğünde ne hissettin ve o gün ne oldu uzun uzun anlat.
dreamnurse Üye bir sürü var yazamam şimdi hepsini ben sana sonra söylerim tek tek allttaki ne tarz kitaplar okursun?
bir sürü var yazamam şimdi hepsini ben sana sonra söylerim tek tek allttaki ne tarz kitaplar okursun?
Praetor Emekli Yönetici Half-Life'nin console si Tilde tuşuna basınca inerdi, sv_cheats 1, impulse 101, noclip vs... yazardık... Aaaah ah ne günlerdi be... Alttaki ilk bilgisayarını ne zaman aldın?..
Half-Life'nin console si Tilde tuşuna basınca inerdi, sv_cheats 1, impulse 101, noclip vs... yazardık... Aaaah ah ne günlerdi be... Alttaki ilk bilgisayarını ne zaman aldın?..